Рукавиці тактичні з закритими пальцями і посиленим протектором OAKLEY розмір L чорні BC-4623

1 відгук

Код:  325304086

Рукавиці тактичні з закритими пальцями і посиленим протектором OAKLEY розмір L чорні BC-4623

1 відгук

Код:  325304086

Розмір: L

Продавець:A-DRON

4.4/5  ( 120 оцінок )

556

528

Є в наявності

8

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тип: рукавиці тактичні
Матеріал: PL (поліестер), пластик
Пальці: закриті
Колір: чорний

Опис
Тактичні рукавички з закритими пальцями і посиленим протектором відрізняються функціональністю, особливою міцністю і наявністю спеціальних накладок. Змодельована накладка у вигляді кастета або жорсткого кулака захищає кисть руки в області суглобів фаланг від сильних фізичних ударів або порізів. Вставка виконана з високоякісного міцного пвх пластику. Подібні накладки виконані і в області фаланг пальців. Рукавички з боку долоні мають спеціальне протиковзке покриття. Це дозволяє міцно утримувати зброю і будь-які інші предмети в руці, запобігає вислизанню. Варто зазначити, що підкладка тактичних рукавичок виконана з теплого і м'якого флісу, який легко пропускає повітря і зберігає тепло всередині. Регульована застібка на широкому манжеті закріплюється липучкою. Це дозволяє рукавичці щільно триматися на зап'ясті, і запобігає потраплянню бруду всередину рукавички.

Призначення
Якісні переваги цих рукавичок по достоїнству оцінили професіонали і любителі мотоспорту та автоперегонів, велосипедисти і шанувальники верхової їзди, біатлоністи та багато інших. Рукавички з посиленим протектором і закритими пальцями частіше використовуються поліцейськими і працівниками пожежних служб, завдяки захисним вставкам, що охороняють кисті рук від травм і пошкоджень. Великою популярністю користуються ці рукавички серед любителів екстремальних видів спорту і відпочинку.

Переваги:

  • Підходять для активного щоденного використання спортсменами, військовими, туристами, представниками робочих спеціальностей.
  • Рукавички виготовлені з матеріалу, який зберігає тепло рук.
  • Відмінно підходять для активного використання в будь-який час року

Характеристики

Розмір
Матеріал
Додаткові характеристики
  • Демисезонный, Летний, Осенний, Весенний
Гарантія
  • 14 днів
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Антон Козаченко
    Відгук від покупця. Продавець: A-DRON. Розмір: M

    Хорошие перчатки, удобные