Пневматичний пістолет Wingun 305 (Легендарний C-11)

8 відгуків

Код:  325910545

Пневматичний пістолет Wingun 305 (Легендарний C-11)

8 відгуків

Код:  325910545

Продавець:Striker

4.5/5  ( 42 оцінок )

2 126

1 965

Є в наявності

14

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Пістолет пневматичний W305 - це пістолет, здатний стріляти металевими кулями калібру 4,5 мм!

Це одне з найбільш продаваних і високопродуктивних пристроїв, вироблене WinGun і поширюване Rossi, відомим на ринку брендом, це кращий вибір для стрільців, яким потрібно зброю з приголомшливими характеристиками!

Його конструкція з текстурованою рукояткою для кращого захоплення, запобігає вислизанню зброї з рук, виготовлений з полімеру з високою щільністю і має вертикальний магазин, вміщає до 19 сталевих кульок по 4,5 мм.

Пам'ятаючи про комфорт і успіху в іграх і місіях, ергономічна рукоятка, тобто вона легко адаптується до форми руки, забезпечуючи надійний "захоплення" без зазорів.

Купчастість стрільби задовільна, у даній моделі фіксована і нерегульована рукоять і прицільна маса. Рукоять має текстуровану рукоятку, яка забезпечує ще кращий захоплення і запобігає ковзанню зброї.

Щоб отримати доступ до балона з CO2, просто зніміть магазин і посуньте рукоятку назад, де вона буде розташована всередині рукоятки.

Пневматичний пістолет W305 4,5 мм має невелику нижню напрямну 20 мм для розміщення аксесуарів, таких як ліхтарики та аксесуари.

Стрілянина за пострілом, для більшої безпеки, він має ручний фіксатор, розташований збоку пістолета, який легко активується. Пістолет C11 Pressure Gun має тільки один варіант стрільби, представлений опціями F (вогонь) і S (безпечний), які запобігають стрілянину, забезпечуючи безпеку оператора обладнання.

При вазі близько 427 г це легке обладнання, яке ідеально підходить для поповнення вашого арсеналу. Його швидкість може досягати 120 м/с.

Важливо! Щоб замінити капсулу CO2, утримуйте фіксатор включеним, зніміть Магазин, відгвинтіть фіксатор CO2 і встановіть балон CO2.Після цього перевірте правильність установки капсули і знову закрутіть фіксатор, поки не відбудеться герметизація газу.

Для проведення мастила на магазин необхідно нанести силіконове масло, яке необхідно видалити. При повторному використанні слід застосовувати тільки одну краплю раз в 5 днів.

Технічна інформація: Швидкість: 120 м / с Чорний колір Виробник: WinGun Прицільні пристосування: фіксовані Боєприпаси: металеві кульки (4,5 мм) Матеріал: полімер Експлуатація: CO2 Магазин / Місткість: 19 кульок Вага: 427 р

Характеристики

Джерело енергії
Матеріал
  • Пластик
Додатково
  • Новый
Гарантія
  • 3 місяці
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 8

  • Дмитро Коваленко
    Відгук від покупця. Продавець: Striker

    Ціна , якість 10!

Доступно ще 7 відгук(ів) до цього товару

Дивитися всі відгуки

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні пістолети, калібр яких не перевищує 4,5 мм, і револьвери під патрон Флобера, калібром до 4 мм включно, дозвіл не потрібен!