Пневматичний пістолет Wingun 305 (Легендарний C-11)

8 відгуків

Код:  326100325

Пневматичний пістолет Wingun 305 (Легендарний C-11)

8 відгуків

Код:  326100325

Продавець:Полководец

4.7/5  ( 21 оцінок )

2 126

1 967

Немає в наявності

12

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Пістолет пневматичний W305 – це пістолет, здатний стріляти металевими кулями калібру 4,5 мм!

Це один з найбільш продаваних та високопродуктивних пристроїв, що виробляється WinGun і Rossi, що розповсюджується, відомим на ринку брендом, це найкращий вибір для стрільців, яким потрібне оружня з оглушливими характеристиками!

Його конструкція з текстурованою рукояткою для кращого захоплення, що запобігає вислизуванню зброї з руки, виготовлена ​​з полімеру високої щільності та має вертикальний магазин, що вміщає до 19 сталевих кульок по 4,5 мм.

Пам'ятаючи про комфорт та успіх в іграх та місіях, ергономічна рукоятка, тобто вона легко адаптується до форми руки, забезпечуючи надійне "захоплення" без зазорів.

Кучність стрілянини задовільна, у даної моделі фіксована і нерегульована рукоять і прицільна маса. Рукоятка має текстуровану рукоятку, яка забезпечує ще краще захоплення та запобігає ковзанню зброї.

Щоб отримати доступ до балона з CO2, просто зніміть магазин і посуньте ручку назад, де вона буде розташована всередині ручки.

Пневматичний пістолет W305 4,5 мм має невелику нижню напрямну 20 мм для розміщення аксесуарів, таких як ліхтарики та аксесуари.

Стрілянина за пострілом, для більшої безпеки, має ручний фіксатор, розташований збоку пістолета, який легко активується. Пістолет C11 Pressure Gun має тільки один варіант стрілянини, представлений опціями F (вогонь) і S (безпечний), які запобігають стрільбі, забезпечуючи безпеку оператора обладнання.

При вазі близько 427 г це легке обладнання, яке ідеально підходить для поповнення арсеналу. Його швидкість може сягати 120 м/с.

Важливо! Щоб замінити капсулу CO2, утримуйте фіксатор увімкненим, зніміть Магазин, відгвинтіть фіксатор CO2 та встановіть балон CO2. Після цього перевірте правильність встановлення капсули і знову закрутіть фіксатор, доки не відбудеться герметизація газу.

Для проведення мастила на магазин необхідно нанести силіконову олію, яку необхідно удалити. При повторному використанні слід застосовувати лише одну краплю один раз на 5 днів.

Технічна інформація:

Швидкість: 120 м/с

Чорний колір

Виробник: WinGun

Прицільні пристрої: фіксовані

Боєприпаси: металеві кульки (4,5 мм)

Матеріал: полімер

Експлуатація: CO2

Магазин / Місткість: 19 кульок

Вес: 427 г

Характеристики

Місткість магазина
Матеріал
  • Пластик
Додатково
  • Новий
Гарантія
  • 3 місяці
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 8

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні пістолети, калібр яких не перевищує 4,5 мм, і револьвери під патрон Флобера, калібром до 4 мм включно, дозвіл не потрібен!