Складной нож Victorinox TRAILMASTER One Hand 0.8463.MW94

Складной нож Victorinox TRAILMASTER One Hand 0.8463.MW94

Продавець:СтриМ

4.3/5  ( 183 оцінок )

3 098

Немає в наявності

Гарантія. Довічна Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Складаний ніж Victorinox TRAILMASTER One Hand 0.8463.MW94 створений для активних людей, для яких туристичні походи або заміський відпочинок є незмінним способом життя. Основним елементом конструкції представленого мультитула є великий клинок з серрейторним типом заточування. Для вдосконалення роботи з таким клинком, а також забезпечення безпеки його експлуатації, у механізмі мультитула передбачено опцію фіксації відкритого леза.

Головна особливість Victorinox TRAILMASTER One Hand 0.8463.MW94 полягає у можливості відкриття ножа однією рукою, що вигідно виділяє представлену модель на тлі численних аналогів, що не володіють цією корисною функцією.

Серед інших сталевих інструментів, включених у конструкцію багатопредметного ножа, можна побачити пилку по дереву, з вираженими гострими зубцями. Цьому пристосуванню під силу впоратися з дерев'яними гілками, чагарниковими насадженнями та багатьма іншими предметами, виготовленими з дерева. Під час тривалого походу або довгої подорожі завжди матиме місце необхідність у консервному ножі, відкритці для пляшок або шилі-кернері, які також включені до складу мультитулу.

Постійна вірність традиціям, властива швейцарському виробнику Вікторінокс, у комплектації даного ножа проявляється в таких аксесуарах, як пінцет та зубочистка. А для зручного використання, і головне – можливості завжди мати під рукою необхідний інструмент, ручка мультитула Victorinox оснащена міцним кільцем зі сталі, яке допоможе прикріпити його на зв'язок ключів, брелок або карабін. Також комфортній експлуатації сприяє ергономічна форма ручки.

Не можна залишити поза увагою унікальний дизайн ножа, оформлений у мілітарі стилі. Завдяки застосуванню удароміцного, стійкого до зношування пластику, покритого спеціальним захисним шаром, первісна цілісність форми, насиченість кольорової гами та презентабельний загальний зовнішній вигляд, збережуться повною мірою, навіть після регулярного багаторічного використання.

Характеристики

Матеріал ручки
  • Поліамід
Колір
  • Камуфляж
Країна реєстрації бренду
  • Швейцарія
Гарантія
  • Довічна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».