Холодна пристрілка FPL-L762/39 (1757)

Холодна пристрілка FPL-L762/39 (1757)

Продавець:TACCRAFT

4.7/5  ( 297 оцінок )

504

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Холодна пристрілка FPL-L762/39


Для того щоб правильно виконати «холодну» пристрілку, необхідно знати балістичні характеристики.

C100 ― дальній "нуль" при пристрілці на відстані 100 м

Лінія прицілювання перетинається з траєкторією польоту в двох місцях. Але тільки в одному місці може перетинатися лінія лазера, продовжує вісь каналу ствола (на цій дистанції, це фактично лінія польоту), і лінія прицілювання ― ця точка балістика називається "ближній" нуль. Для боєприпасів з початковою швидкістю 750-870 м/с це приблизно 25 м. Знаючи балістичні характеристики, ви зможете з'ясувати на якій дистанції лінія прицілювання перетинається з траєкторією польоту перший раз. Зазвичай це відбувається на дистанції якраз близько 22-26 м. Саме на цій дистанції «холодну» пристрілювання (і в подальшому контроль "гарячої") і потрібно виконувати. У невеликому приміщенні «холодну» пристрілку можна виконувати і на дистанції 12,5 м. На цій відстані точка лазера повинна бути на 25 мм нижче точки прицілювання.

Використання комплексу для тренування


Активуйте лазер і націляйтесь в мішень, розташовану на відстані не ближче 50 м. Намагайтеся утримувати зброю максимально стабільно. Ви зможете оцінити, як «гуляє» ствол по руху лазерної точки і вжити заходів для більш стабільного його утримання. Інша вправа виконується з допомогою асистента, який повинен перекривати лазерний промінь на виході з каналу ствола яким-небудь непрозорим предметом. Націляйтесь в мішень і попросіть асистента звільнити канал ствола. Ви побачите, куди насправді вона полетить.

Можливі проблеми


Якщо після «холодної» пристрілювання за допомогою комплексу центр групи пробоїн при стрільбі реальними боєприпасами не збігається з центром мішені, це не означає, що Вам дістався несправний прилад. Причиною може бути або легкий загинув стовбура (буває рідко), або легка не співвісність патронника з каналом ствола (буває досить часто). Проблема вирішується наступним чином: виконайте «гарячу» пристрілку, потім вставте в патронник лазерний патрон Red-i, активуйте лазер і замалюйте положення лазерної точки відносно перехрестя прицілу на дистанції близько 22-26 м. У подальшому, при проведенні холодної пристрілки Вам слід домагатися такого ж розташування точки відносно прицільної марки. Якщо лазер не включається, це може бути пов'язано з утоплением латунного контактного циліндра, що знаходиться в сталевому дінці-кришці, при спуску затвора під дію удару бойка. Якщо це сталося, відгвинтіть кришку-дінці і осадіть латунний контакт зсередини легкими ударами молотка через проставку. Увага! Не використовуйте світловідбиваючу мішень при холодній пристрілці нічних прицілів! Це може призвести до серйозних проблем з ЕОП приладів (промінь лазера переотражается в прилад і випалює люмінофор катода).

Характеристики

Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення