Дитячий страйкбольний пістолет Galaxy G9 (Colt 25 mini)

Дитячий страйкбольний пістолет Galaxy G9 (Colt 25 mini)

Продавець:Torg Landiya

4.6/5  ( 15 оцінок )

333

Немає в наявності

6

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Galaxy G.9 - якісна спрингова страйкбольна модель класичного пістолета Кольта 25 міні 1908 року, виготовлена ​​з якісного цинкового сплаву та пластику. Початкова швидкість пострілу кульки 50-59 метрів за секунду.

Страйкбольний пістолет Galaxy G.9 Colt 25 mini є точною копією Кольта 25 міні, який випускався в 1908 році в Америці. Тайванська репліка для страйкболу відмінно підходить на роль додаткової зброї в грі і, завдяки своєму зовнішньому вигляду, зовні не відрізнятиметься від оригінальної версії американського кольта, що зробить гру ще реалістичнішою.

Galaxy G.9 Colt 25 mini виконаний з оцинкованого металу та високоякісного пластику та є достатньо надійним для постійного використання. Він забезпечує швидкість польоту кулі до 59 м/с. і дозволяє вести прицільну стрілянину одиночними пострілами, видаючи досить гучний звук. Пістолет можна зробити менш чутним за рахунок додаткової покупки глушника. Місткість магазину розрахована на 7 набоїв, що відмінно підходить для виконання пістолетом своїх цілей.

За рахунок невеликої ваги, страйкбольна копія Кольта mini є набагато зручнішою у перенесенні та надає можливість стріляти гравцеві зі значно більшою точністю. Останнє також забезпечує комфортна рукоятка, оброблена пластиком, завдяки чому вона не тільки добре лежить в руці, але і стане додатковим помічником у стрільбі по цілях, що рухаються.

Характеристики

Додаткові характеристики
  • Кульки
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами