Ніж Fallkniven H1z Hunters Knife VG-10 Zytel sheath

Код:  333212896

Ніж Fallkniven H1z Hunters Knife VG-10 Zytel sheath

Код:  333212896

Немає в наявності

7 770

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ніж Fallkniven H1 Hunting Knife – чудовий мисливський ніж, виконаний у скандинавському стилі, на основі практичного досвіду північних мисливців. Ніж відповідає найвищим стандартам і служитиме Вам багато років.

Основна особливість ножа – форма клинка. Обух практично прямий, ріжуча округла кромка, кінчик піднятий вгору. Таким мечем легко проникнути під шкіру тварини, відокремити її без пошкодження. Лезо, утворене спусками на 2/3 клинка, характеризується чудовим різом і добре тримає гостроту ріжучої кромки. Виготовлений клинок із тришарової ламінованої сталі VG-10 японського виробництва в обкладках із нержавіючої сталі 420J2. Така будова робить ріжучу кромку твердою та міцною, не схильною до утворення сколів та заломів, а сам клинок – пружним.

Лита рукоять виготовлена ​​з практичного еластомеру терморан, що легко піддається чищенню, а тому, дуже гігієнічному. Матеріал також характеризується чудовим зчепленням з долонею, що дозволяє надійно утримувати ніж навіть вологою рукою. Відсутність гарди дає більше маневреності та можливості брати ніж різними хватами.

Для зручного транспортування передбачено чохол зі склонаповненого поліаміду Zytel.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».