Маска Ultimate Tactical Stalker Evo Multicam

Маска Ultimate Tactical Stalker Evo Multicam

Продавець:Active Service

5/5  ( 36 оцінок )

452

Немає в наявності

2

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Захисна маска із лінійки Stalker Evo — значно полегшеної версії оригінальних Stalker. Виготовлена ​​з міцного нейлону, який покриває більшу частину зовнішньої сторони, та надійної і водночас легкої металевої сітки. З внутрішнього боку, в районі щік, передбачено м'яку підкладку зі спиненого матеріалу, що дає додатковий комфорт при носінні. Сітка, у свою чергу, має спеціальне покриття, що захищає її від несприятливих погодних умов та підвищує стійкість до іржавіння. 

Завдяки тому, що сітка розташована лише в центральній частині, маска не обтяжує голову і не потребує додаткових налаштувань. Більше того: вона, по суті, автоматично пристосовується під форму голови, забезпечуючи комфортне носіння і вільне дихання і в той же час прикриваючи вразливі частини обличчя. Надійність кріплення досягається завдяки 4 регульованим ремінцям, які сходяться до широкого заднього ремня — він прикриває більшу частину потилиці. Ця версія маски Stalker Evo має однотонне забарвлення у відтінку "олива" - класичному захисному кольорі військового спорядження.

Увага: враховуйте можливість фрагментації ВВ-кульок при влучанні в маску!

Характеристики:

Матеріал: сталь, нейлон

Вес: 100 г

Цвет: multicam

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами