Фотопастка PR 100 PRO

Фотопастка PR 100 PRO

Продавець:THE HUB

4.9/5  ( 66 оцінок )

1 629

Немає в наявності

4

Гарантія. 1 місяць Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Спостерігайте та записуйте поведінку тварин цілодобово
У наш час в арсеналі прогресивного мисливця безліч технологічних пристроїв, які допомагають заощадити велику кількість часу та сил. Різновидні капкани та пастки, різнокаліберна зброя, допоміжні аксесуари та засоби самооборони. У запасі у будь-якого мисливця також є оптика для спостереження та вистеження видобутку. Одне з таких пристроїв – фотопастка PR 100 pro. Цей пристрій допоможе мисливцеві відстежити місцезнаходження потрібної тварини або дізнатися про популяцію на ділянці, де встановлена ​​мисливська камера фотопастка.


Принцип роботи досить простий
Принцип работы довольно простой: вставьте батарейки и карту памяти в камеру и закрепите ее на дереве с помощью ремня из комплекта. Фотоловушка для охоты будет отслеживать движение на расстоянии до 15 метров, делать 3 фотографии и записывать 10 секундный видеоролик. Заряда 4 батареек типа АА хватит на 8 месяцев работы, в зависимости от интенсивности срабатывания датчика движения.


Основные особенности

Угол обзора фотоловушки 120 градусов - достаточно большой, чтобы не упустить из виду детали по бокам от камеры.
Записывает фото и видео в разрешении Full HD 1080p.
Пыле- влагозащита стандарта IP56 - охотничья камера фотоловушка не боится влажности и дождя.
Питается от 4-х батареек типа АА. Заряда качественных батареек хватит до 8 месяцев работы.
Працює тільки в режимі запису за датчиком руху - при виявленні руху на відстані до 15 метрів перед камерою, вона записує 3 фотографії + 10 секундний відеоролик. У темний час доби лісова камера фотопастка автоматично включає невидиме ІЧ підсвічування, дальність дії якого теж 15 метрів.
Запис здійснюється на micro SD картку пам'яті до 32 Гб (до комплекту не входить).
Міцний герметичний корпус із камуфляжним розфарбуванням під кору дерева - захистить фотопастку від сторонніх очей.
Кріплення до дерева або стовпа за допомогою ременя з комплекту постачання.
Відмінно підійде для запису поведінки диких тварин у лісі або для охорони вашого будинку, записуючи хтось приходив до будинку за вашої відсутності.


✔️Встановіть фотопастку та увімкніть її.


За допомогою кріпильного ремінця, що постачається в комплекті, закріпіть фотопастку на дереві або в заданому місці. Корпус виробу має матову текстуру та не бликує у сонячний день. Крім цього, фотопастка має камуфляжне забарвлення, що ускладнює її візуальне виявлення. Корпус пристрою герметичний і стійкий до зовнішніх несприятливих погодних умов. Рекомендуємо установку фотопастки у вузьких місцях, стежках, встановлюючи її під час руху об'єкта спостереження.





✔️Після активації починає працювати ІЧ датчик


Кут огляду датчика 120 градусів, що на рівень більше ніж у конкуруючих моделей. Максимальна дальність роботи датчика 25 метрів. Як тільки в області дії ІЧ датчика з'являється об'єкт, а це може бути людина, тварина, автомобіль – датчик активує камеру, яка робить фотофіксацію та відеофіксацію. Сам датчик не випромінює видимого освітлення для людського ока, так само як і інфрачервоне підсвічування, яке підсвічує оточення для нічних зйомок.




✔️Далі пристрій зробить фото та відео


Фотопастку може активувати будь-який об'єкт: автомобіль, людина, тварина. Фото та відео в момент спрацювання датчика зберігається на знімну карту пам'яті, яка може мати об'єм до 32GB! Цього обсягу пам'яті вистачить для зберігання до 7000 фотографій за максимального розр. 16MP та 4 години 50 хв. відеозапису при макс. розр. 720P HD



 



 

Характеристики

Додаткові характеристики
  • Фотоловушка PR 100 PRO
Кількість в упаковці, шт
  • 1
Гарантія
  • 1 місяць
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами