Приціл оптичний Vortex Strike Eagle 1-8x24 (AR-BDC3 IR) (SE-1824-2)

Код:  342472909

Приціл оптичний Vortex Strike Eagle 1-8x24 (AR-BDC3 IR) (SE-1824-2)

Код:  342472909

Є в наявності

1 107 960

30 110

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Приціл оптичний Vortex Strike Eagle 1-8x24 - для технічного ведення швидкісної стрільби на ближніх і середніх дистанціях потрібен надійний приціл з відмінною ергономікою і бездоганною якістю складання, що володіє рядом особливих характеристик, необхідних для конкретних завдань, і здатний гарантувати точность. натискання на курок.

Саме такими є приціли Vortex Strike Eagle, що мають високоякісну оптику, укладену в міцний монолітний 30 мм алюмінієвий корпус. Маючи початкове збільшення 1х приціл забезпечує по-справжньому широке поле зору, полегшуючи прицілювання при швидкісній стрільбі. У той же час завдяки максимальній кратності при денному освітленні дана модель стає дуже універсальною, дозволяючи точно вразити віддалені цілі. Vortex Strike Eagle 1-8x24 має прицільну сітку AR-BDC3 IR та спеціалізований для прицільної стрільби з автоматичної зброї патронами калібру 5.56 та 7.62.

Сітка біля прицілу має 11 рівнів підсвічування. Цікавим рішенням є розміщення резервної батареї живлення під кришкою барабана введення бічних поправок, а також система обнулення барабанів, що не потребує додаткового інструменту. І якщо дійсно необхідний спеціалізований надійний приціл для швидкісної тактичної стрільби або для загінного полювання, здатний в той же час впоратися і з ширшим колом завдань, але немає бажання брати кредит, варто звернути увагу на Vortex Strike Eagle 1-8x24 (AR-BDC3 IR).Fully Multi-Coated - запатентоване багатошарове покриття антивідблиску лінз Fully Multi-Coated дозволяє досягти максимального світлопропускання і чіткості зображення.

ArmorTek - надміцне гідрофобне покриття зовнішніх оптичних поверхонь, що забезпечує захист лінз від подряпин, води, масел та бруду.

Waterproof - означає, що оптика герметизована ущільнювальними Кільцями і захищена від проникнення вологи за міжнародним класом IPX7. Занурення в рідину протягом 30 хвилин на глибину 1 метр не завдасть приладу найменших збитків і не вплине на його функціональність. Такій оптиці ніякі погодні умови не є страшними.

Fogproof означає, що корпус зсередини заповнений інертним газом, що виключає конденсацію вологи на внутрішніх поверхнях при перепаді температур. Як наслідок, оптика не запотіє зсередини, а також не виникає корозія матеріалів під впливом вологи. Прилад продувається інертним газом, внаслідок чого повітря витісняється в даному випадку азотом, який не містить у своєму складі водяної пари і не конденсується на внутрішніх поверхнях оптики.

Fogproof означає, що корпус зсередини заповнений інертним газом, що виключає конденсацію вологи на внутрішніх поверхнях при перепаді температур. Як наслідок, оптика не запотіє зсередини, а також не виникає корозія матеріалів під впливом вологи. Прилад продувається інертним газом, внаслідок чого повітря витісняється в даному випадку азргоном, який не вступає в реакції з іншими речовинами, не містить у своєму складі водяної пари і не конденсується на внутрішніх поверхнях оптики.Shockproof - міцна конструкція витримує віддачу та удари.

Анодування Stealth Shadow Finish - дуже міцне анодування забезпечує матову поверхню з ефектом антивідблиску що допомагає маскувати положення стрілка.

База кріплення

Кільця 30 мм

Тип прицілу

Оптичний

Кріплення у комплекті

Без кріплення

Живлення Батарейки

Діаметр труби прицілу 30 мм.

Максимальна кратність, х8

Мінімальна кратність, х1

Підсвічування прицільної марки Регульоване

Відбудова від паралаксу Фіксований паралакс

Діаметр передньої лінзи 24 мм

Барабанчики поправок, ціна поділу 1/2 MOA

Тип сітки AR-BDC3 IR (MOA)

Діоптрійна корекція відсутня

Видалення вихідної зіниці, мм 93

Допустима дульна енергія, Дж 6000

Комплектація

Приціл

Кришки на об'єктив та окуляр типу Flip-Up

Літієва батарея CR2032

Серветка для протирання оптики

додаткові характеристики

Прицільна сітка у другій фокальній площині

Підсвічування прицільної сітки: червоне, регульоване, 11 рівнів яскравості

Термін служби батареї, год: 150

Фокальна площина прицільної сітки: друга (SFP)

Ціна поділу регулювання механізму поправок, кут. хв. 1/2"(0.5 MOA) 100 yds

Барабани введення поправок: закриті, низькопрофільні, обнулювані

Внесення поправок за один оберт барабана, МОА: 44

Максимальний діапазон введення поправок, МОА: 100

Відбудова паралаксу: попереднє заводське налаштування на 100 ярдів (91 м)

Система фокусування: Fas

Характеристики

Максимальна кратність, х
Тип прицілу
Кріплення в комплекті
Мінімальна кратність, х
Підсвітка прицільної марки
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

    Відгуки про товар у інших продавців
  • Виктор Филоненко
    Відгук від покупця. Продавець: ШОК

    Один з найкращих прицілів для АРок.
    Зручний, навіть для самостійної пристрелки все просто.

    Підсвідка регулюється - але в день радже без неї тренуватись.

    Переваги:
    Найкращій.
    Недоліки:
    Поки що немає.