Рюкзак тактичний Dominator SHADOW 30л; MOLLE. 42х23х20см. Рюкзак для військових. Камуфляж.

13 відгуків Код:  342516952

Рюкзак тактичний Dominator SHADOW 30л; MOLLE. 42х23х20см. Рюкзак для військових. Камуфляж.

13 відгуків Код:  342516952

Колір: оберіть потрібний варіант

Об'єм, л: 30

Продавець:Turisto

4.9/5  ( 246 оцінок )

2 900

2 500

Немає в наявності

1

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Рюкзак тактичний Dominator SHADOW 30л ;

Тактичний військовий рюкзак Shadow 30L від польського бренду DOMINATOR – це сучасна модель із легкою модульною системою. Забезпечує дуже високу якість виготовлення, засновану на військових специфікаціях, твердих матеріалах та передових технологіях. Виготовлений з міцного поліестеру 600D, стійкого до стирання та розривів. Всередині є водонепроникна підкладка із ПВХ для підвищення захисту від дощу. Пошиття виконане з міцної поліпропіленової нитки. Має два незалежних відділення, що широко відкриваються, з дуже хорошим доступом усередину, що полегшує упаковку. Вони закриваються на якісні двосторонні блискавки, які дозволяють комфортно користуватися блискавками навіть у товстих рукавичках.

В основному відділенні є кишеня на блискавці і велика відкрита кишеня із сітки. У передньому відділенні є відкрита кишеня, розділена на 3 відділення, з яких 2 менші зроблені з сітки. У передній кишені є міні-органайзер, який дозволяє організувати дрібні предмети, такі як ручки, ключі, ножі, ліхтарики, блокноти. Під задньою частиною захована вбудована кишеня для систем гідратації (мішків з водою), що закривається на липучку. Вихід для трубки водяного міхура розташований під ручкою.

Елементи сітки MESH 3D у поєднанні з м'якою губкою зі спеціальною структурою, з якої виготовлена задня стінка рюкзака та плечові лямки, забезпечують вільну та оптимальну циркуляцію повітря. Широкі регульовані підтяжки з наповнювачем з м'якого поролону, посилені тасьмою і забезпечені D-подібними кільцями для кріплення додаткових підручних засобів . Компенсаційні лямки, розташовані з боків і внизу, дозволяють підігнати розмір рюкзака під вантаж, що перевозиться, і прикріпити додаткове спорядження. Функціональний та надійний, оснащений відділеннями та кишенями, що закривається на блискавці, ідеальний рюкзак для універсального використання: місто, виживання, військові та туризм.

Основні особливості:

Матеріал: поліестер 600D. Місткість: 30 л.

Два основних відділення з додатковими кишенями усередині. Задня кишеня із застібкою на липучці. Дві зовнішні кишені на блискавці з тасьмою MOLLE.

Регульовані бічні, нижні та передні лямки зі швидкознімною застібкою. Регульовані плечові лямки, нагрудний ремінь та поясний ремінь.

Шлейка покрита спеціальним матеріалом, який знизить можливість потовиділення при носінні рюкзака.

Водонепроникний шар ПВХ. Поліпропіленові нитки. Якісні двосторонні блискавки.

Кишеня для системи гідратації. Регульовані підтяжки із D-подібними кільцями. Дихаюча 3D сітка MESH - спинка та підтяжки.

Дзеркальне шиття та посилення. Міцні пряжки із АБС-пластику. Модульна система MOLLE 25 мм (PALS).

Основні параметри Модель: Рюкзак Shadow. Бренд: Dominator, Польща. 100% оригінал. Розміри: висота 42 см/ширина 23 см/глибина. 20 см. Вага: 1032 р. Колір: Wz.93.

Туристичний одяг Домінатор - це необхідний елемент для туризму та відпочинку та відмінне співвідношення ціна - якість!

Характеристики

Об'єм, л
Матеріал
  • Поліестер
Розмір
  • 42х23х20см
Вага
  • 1.03
Країна реєстрації бренду
  • Польща
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 13

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки