Окуляри тактичні військові з діоптріями Crossbow + 3 лінзи Kit 420-0489 Тактичні окуляри ТУРЕЧЧИНА

6 відгуків

Код:  344665054

Окуляри тактичні військові з діоптріями Crossbow + 3 лінзи Kit 420-0489 Тактичні окуляри ТУРЕЧЧИНА

6 відгуків

Код:  344665054

Продавець:OTARO

5/5  ( 15 оцінок )

2 300

1 299

Є в наявності

97

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

ESS Crossbow 3LS Kit Репліка, 100% відповідна характеристикам та класу захисту оригіналу. Ці очки створені для професійних військових. Особливістю цієї моделі є можливість швидкої заміни компонентів, причому компоненти з усіх моделей цієї серії взаємозамінні між моделями, за бажання можна взяти оправу від однієї моделі, а лінзи від іншої і вони підійдуть.

Балістичні окуляри ESS Crossbow 3LS Kit оснащені комплектом з 3х захисних лінз, кожна з яких має захисне покриття ClearZone™ FlowCoat. Лінзи виконані в димчастому, жовтому та прозорому варіанті, для різних потреб. Так само в комплект входить оправа, яка оснащена кріпленнями для лінз DedBolt ™ Lens Lock і спирається на голову в трьох точках, що зводить навантаження до нуля.

Один раз примірявши захисні окуляри серії Crossbow®, Ви зрозумієте, що вони не схожі на будь-які інші балістичні окуляри, з якими Вам доводилося стикатися. Втіливши всі передові технологи в галузі виготовлення захисної оптики, вони по праву вважаються однією з кращих моделей балістичних очок торгової марки ESS® і в усьому світі в цілому.

Оправа захисних окулярів "ESS Crossbow 3LS Kit" має запатентовану систему Tri-Tech Fit™, яка фіксує окуляри на голові у трьох точках, тим самим знижуючи тиск на голову практично до нуля. Далі Вас мають порадувати лінзи. Вони не пітніють. В цьому допомагає покриття лінз ClearZone™ FlowCoat, яке наноситься для запобігання подряпинам і запотіванню лінз.

Розглядаючи предмети через лінзи ESSOptics™, Ви зможете помітити, що вони без спотворень і предмети мають кришталево чистий контур. Лінза кріпиться до оправи за допомогою системи DedBolt™ Lens Lock, яка надійно фіксує лінзи та дозволяє швидко їх змінити. Матеріал лінз – полікарбонат, матеріал вельк – нейлон.

Характеристики

Матеріал лінз
  • Полікарбонат
Країна реєстрації бренду
  • США
Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 6

  • Сергій Шевченко
    Відгук від покупця. Продавець: OTARO

    Зламалося кріплення в місці тримання лінзи
    Скло запотіває

    Недоліки:
    Невідповідність опису взагалі
  • Дмитро Воробйов
    Відгук від покупця. Продавець: OTARO

    Для військових,не раджу.Заявленим характеристикам не відповідають !!!

    Недоліки:
    Слабенькі.Заявленому опису,не ввдповідають.
  • Дмитро Воробйов
    Відгук від покупця. Продавець: OTARO

    Додав фото

Дивитися всі відгуки до товару у продавця →