Фотопастка Suntek HC 810 LTE-PRO-Live-4K (36Mp, Сховище, Онлайн-відео)

Фотопастка Suntek HC 810 LTE-PRO-Live-4K (36Mp, Сховище, Онлайн-відео)

Продавець:THE HUB

4.9/5  ( 66 оцінок )

7 536

Немає в наявності

3

Гарантія. 1 місяць Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Фотопастка Suntek HC 810 LTE PRO - всепогодна камера, що робить фото- та відеозаписи зі спрацьовування датчика руху. Дальність спрацьовування датчика становить 25 метрів, а кут – 120 градусів. Відзняті фотографії та відео зберігаються на карті пам'яті Micro SD об'ємом до 128 Гб, а потім фотографії можуть бути відправлені на мобільний телефон, а також на електронну пошту.



Фотопастка для та полювання та охорони Suntek HC-810LTE-PRO-4K від Suntek оснащена ширококутною камерою огляд якої по горизонталі становить 120º та можливістю відправлення знятих фото та відео матеріалів у мобільний додаток, який зберігає у безкоштовне хмарне сховище. Для роботи знадобиться встановити у пристрій сім-карту 4G/3G телефонного оператора та картку пам'яті. Живлення проводиться від восьми батарейок АА (у комплект не входять). Корпус виготовлений відповідно до захисного класу IP65, так що пристрій не боїться пилу, бризок води та бруду.



Отправка фото на телефон производится через диапазон GSM в сообщении ММС, а на электронную почту – по каналам 2G, 3G, 4G . Допускается использование трех телефонных номеров и трех адресов электронной почты для оповещения. Фотоловушка Suntek  HC 810 LTE может применяться в уличных условиях и не боится снега, дождя и низких температур, при питании от сети устройство можно эксплуатировать при температуре до -40 градусов.

Меню устройства выполнено на русском языке. Фотоловушка может применяться как для слежения за перемещениями животных и поиска троп, так и в охранных целях для оповещения о проникновении на территорию или в помещение.



Работа в диапазонах GSM и 4G. Отправка фото может осуществляться как через диапазон мобильной связи, так и через мобильный интернет, что позволит использовать фотоловушку в местах с неуверенным приемом мобильной сети.

Отправка фото на e-mail. выполняет отправку фотографий, сделанных по движению, на 3 адреса электронной почты.

Отправка фото через MMS. По срабатыванию датчика движения фотоловушка отправляет фото происходящего в сообщение MMS на 3 телефонных номера.

Цветной ЖК-дисплей. Встроенный экран диагональю 2.4 дюйма применяется для настройки фотоловушки, а также позволяет быстро просмотреть сделанные фотографии и видеозаписи.



Режим Timelapse. В данном режиме фотоловушка может делать снимки автоматически с определенным интервалом времени, что позволит создать видеоролик с ускоренной версией происходящих событий.

Высокое разрешение фото. Современная матрица камеры позволяет получить качественное детализированное изображение с разрешением до 6048х3384 пикселей.

Видеозапись в качестве 4K/30fps. Высокое разрешение видеозаписи 3840 x 2160 пикселей позволяет рассмотреть на записи мелкие детали происходящего, например, лица людей.

Встроенная ночная подсветка. 36 инфракрасных светодиода позволяют получить отличное изображение даже в полной темноте на расстоянии до 20 метров, при этом подсветка невидна невооруженным взглядом.



Відеозапис у 4K. Відеозапис, зроблений фотопасткою, має роздільну здатність 1920х1080 пікселів і дозволяє розглянути на записі дрібні деталі того, що відбувається.

Фотозйомка з роздільною здатністю до 36 Мп. Сучасна матриця камери дозволяє отримати якісне деталізоване зображення.
✔️Встановіть фотопастку та увімкніть її.

За допомогою кріпильного ремінця, що постачається в комплекті, закріпіть фотопастку на дереві або в заданому місці. Корпус виробу має матову текстуру та не бликує у сонячний день. Крім цього, фотопастка має камуфляжне забарвлення, що ускладнює її візуальне виявлення. Корпус пристрою герметичний і стійкий до зовнішніх несприятливих погодних умов. Рекомендуємо установку фотопастки у вузьких місцях, стежках, встановлюючи її під час руху об'єкта спостереження.






✔️Після активації починає працювати ІЧ датчик

Кут огляду датчика 120 градусів, що на рівень більше, ніж у конкуруючих моделей. Максимальна дальність роботи датчика 25 метрів. Як тільки в області дії ІЧ датчика з'являється об'єкт, а це може бути людина, тварина, автомобіль - датчик активує камеру, яка здійснює фотофіксацію та відеофіксацію. Сам датчик не випромінює видимого освітлення для людського ока, так само як і інфрачервоне підсвічування, яке підсвічує оточення для нічних зйомок.





✔️Далі пристрій зробить фото та відео

Фотопастку може активувати будь-який об'єкт: автомобіль, людина, тварина. Фото та відео в момент спрацювання датчика зберігається на знімну карту пам'яті, яка може мати об'єм до 64GB! Цього обсягу пам'яті вистачить для зберігання до 7000 фотографій за максимального розр. 36MP та 4 години 50 хв. відеозапису при макс. розр. 4K/30fps





✔️Фотографія відправляється на телефон або email

Фотопастки Suntek мають GSM модуль, який дозволяє надсилати фотографії вам на телефон.
Для цього необхідно придбати звичайну телефонну SIM-картку та переконатися, що вона активована та надсилає MMS повідомлення. Це зробити легко, встановіть sim-карту у свій телефон та спробуйте надіслати MMS фотографію.
І так все для роботи камери готові. Ви встановили батареї, сім-карту, картку пам'яті, зробили налаштування. Тепер після спрацювання датчика камери фотопастка протягом хвилини надсилатиме фотографію на ваш телефон або електронну пошту.
Ми є офіційним дистриб'ютором ТМ SUNTEK в Україні. 



Характеристики

Додаткові характеристики
  • Фотопастка Suntek HC 810 LTE-PRO-Live-4K (36Mp, Хмара, Онлайн-відео)
Кількість в упаковці, шт
  • 1
Гарантія
  • 1 місяць
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами