Футболка тактическая ЗСУ Malta M385-24Н L Оливковая

6 відгуків

Код:  344800501

Футболка тактическая ЗСУ Malta M385-24Н L Оливковая

6 відгуків

Код:  344800501

Продавець:MALT

4.6/5  ( 54 оцінок )

245

Немає в наявності

47

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис


Футболка патріотична, з принтом Зброєних Сил України & quot;ЗСУ & quot; Склад: - 95% Хлопок. - 5% Еластан. Футболки у стилі мілітарі – це класична, универсальна T-shirt конструкція та підходить для будь-яких типів фігури. Футболка – це обов'язок & язкова частина гардеробу будь-якого чоловіка. Область споживання та застосування наших футболок є величезною. від повсякденного носіння до використання як уніформи для військових підрозділів та силових структур. Футболки максимально підходять для використання за активного способу життя - полювання, рибальство, заняття спортом, туризм. Камуфляж малюнку чудово маскує на місцевості, а тонкий еластичний та якісний трикотаж вдало підкреслює рельєф мускулатури та дає повне відчуття комфорту. Переваги тактичної футболки: Надійність, практичність та довговічність; Футболка проста у догляді, матеріал стійкий до розтягуВластивості матеріалу дозволяють відчувати комфорт Характеристики:Матеріал першого сорту з нитки найвищої якості. #039;який і приємний для тіла. Підходь як для повсякденного носіння, так і для використання в умовах підвищеної активності.Дихаюча тканина забезпечує комфорт у спеку.

Характеристики

Розмір
Колір
Матеріал (склад)
  • Бавовна 95%, Еластан 5%
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 6

  • Геннадий Памула
    Відгук від покупця. Продавець: MALT. Розмір: 3XL

    Дуже гарна!!!!

  • Олена Піскун
    Відгук від покупця. Продавець: MALT. Розмір: 3XL

    Якісна тканина

  • Тетяна Ліпницька
    Відгук від покупця. Продавець: MALT. Розмір: L

    Замовляла чоловіку. Від моменту замовлення до доставки посилки на відділення пройшло 11 днів! Чоловік футболку так і не дочекався, відправила посилку без неї. Як пояснили на пошті, відправили за звичайним тарифом, хоча різниця з експрес-доставкою в кілька гривень.
    Розмір дуже маломірить. У чоловіка розмір М. Замовила L, щоб зручно було під час фізичних навантажень. Але виявилось, що мала((

    Переваги:
    Хороший трикотаж
Дивитися всі відгуки до товару у продавця →