Тактичні шорти: особливості та характеристики 

Якщо людині доведеться перебувати в екстремальних умовах у спекотну погоду, незамінним предметом гардероба стануть тактичні шорти. Зручні, зносостійкі, практичні, функціональні — у них багато спільного як із військовим одягом, так і зі штанами-карго, від яких модель відрізняється насамперед довжиною. Предмет гардероба використовують не тільки військовослужбовці, а й рятувальники, рибалки, мисливці, прихильники активного відпочинку.

Ключові відмінності.

Як і будь-який інший військовий одяг, армійські шорти вирізняються низкою властивостей:

  • Ергономічний крій. Військові шорти вільні, не сковують рухів, у них зручно ходити у похід, тренуватися на полігоні, виконувати бойові завдання.
  • Підвищена міцність. Сучасні натуральні тканини з домішкою синтетики стійкі до стирання, розривів, проколів.
  • Функціональність. Висока посадка, широкий пояс, велика кількість кишень і петель забезпечують надійну фіксацію предмета одягу. Вони дають змогу тримати документи, спорядження, аптечку, зброю та інші необхідні речі на відстані витягнутої руки.
  • Непомітний колір тканини. Камуфляжний, койот, хакі, мультикам, олива, чорний, коричневий, піксель, сірий, графіт, темно-синій, бежевий сприяють маскуванню в найрізноманітніших умовах.

Військові шорти зазвичай шиють з рипстопу. Це сумішевий матеріал з бавовни та еластану або інших волокон, полотно має посилене плетіння. Виробники використовують котон як з домішками, так і 100%. Гарні експлуатаційні характеристики у тактичних шортів з нейлону і спандексу. Запропоновані моделі можуть мати додаткові характеристики: водонепроникність, вогнетривкість, різний ступінь жорсткості тканини. Щоб зібрати комплект літнього тактичного одягу, знадобляться військові футболки.

Тактичні шорти: асортимент моделей 

В інтернет-магазині ROZETKA представлені товари від українських і закордонних виробників. Бренди пропонують купити армійські шорти як для чоловіків, так і для жінок. Чим вони відрізняються:

  • Жіночі. Тактичні шорти трохи вужчі, щільніше прилягають до тіла. Хоча в описі більшості товарів, представлених у категорії, є позначка про те, що вони підходять і для чоловіків.
  • Чоловічі. Моделі ширші, іноді довші. Зазвичай, на жіночу фігуру не підходять.

Купити військові шорти — чоловічі або жіночі — актуально не тільки для військових ЗСУ, а і для працівників поліції, пожежників, охоронців. 

Представлені моделі підходять на всі сезони. У наявності тактичні шорти:

  • весняні;
  • демісезонні;
  • зимові;
  • літні;
  • осінні.

Більше інформації — в описі конкретної позиції. 

Тактичні шорти в інтернет-магазині ROZETKA з доставкою по Україні 

Онлайн-каталог налічує кілька сотень моделей тактичних шортів. Щоб не витрачати час на пошук необхідної моделі, можна відразу задати параметри пошуку. Виберіть продавця, бренд, ціну, готовність до відправлення, колір, розмір, сезон, стать. Товари зручно сортувати за рейтингом і вартістю.

Щоб зрозуміти, що таке тактичні шорти, достатньо поглянути на фото, ознайомитися з характеристиками, прочитати відгуки. За потреби можна поставити запитання у чаті або відповідному розділі на сторінці товару.

Доставку в Київ і регіони України здійснює кур'єрська служба ROZETKA або поштові компанії. Також можливе самовивезення з точок видачі. Орієнтовну дату доставки видно під час оформлення замовлення. За кожну покупку в гривні нараховуються бонусні бали, якими можна оплатити шопінг на сайті надалі.

Поширені питання та відповіді

Які товари користуються попитом в категорії Тактичні шорти?

Показати ще