Плитоноска з плитами з бічними вставками від дрібних уламків та пілсумками (на липучці), зелена

Плитоноска з плитами з бічними вставками від дрібних уламків та пілсумками (на липучці), зелена

Продавець:Далайн

4.9/5  ( 228 оцінок )

4 540

3 540

Немає в наявності

13

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Плита 25х30 см. З нижнім завантаженням. Боки порожнисті. 15х30 см. Ми вставили балістичний пластик ПЕ600 від дрібного уламка. Міцний та в'язкий.

Матеріал Оксфорд/льон 1500. Петля для транспортування витримує 120 кг живої ваги в підвішеному стані. Регулює положення плит по вертикалі. Регулювання обсягу. ЗD сітка на внутрішняк для вентиляції. Додатковий вшитий демпфер попереду та ззаду 10мм плюс під лямки на плечах. За лямки теж можна тягти. Нічого не від клацнеться і не порветься. Нитка армована. У потрібних місцях прошито по 3-4 рази. Вага 700гр. Можна вставити додатковий демпфер під плиту. На липучці. На відміну від варіанта на застібках, можна повісити пару підсумків з боків прямо біля плити (на варіанті з пряжками, там пряжки). У цьому варіанті йде 3 підсумки зеленого кольору.

Плита турецька сталь 30MnB5 товщина 7мм. 4-й клас. Відповідно до ДСТУ витримує 7,62 ПС (звичайний), 5,45 (звичайний), 5,45 ПП (підвищеної прохідності), 7,62 х54 (ЛПС). Протокол відстрілу між фоток. Захист від уламків все той же балістичний пластик ПЕ600. Демпфер спінений поліестирол 10мм. Вага броню 9кг.

Ну, що ще ... ну, не забувайте про те, що передня плита повинна бути не нижче 2-3 пальців від початку вашого горла, а задня при такому розкладі, на тому ж рівні, а не на дупі.

Характеристики

Клас захисту
Матеріал пластини
  • 30MnB5
Розміри пластини
  • 245х300 мм
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами