Арсенал Патріота бронеплита "Ультралегка" 4 класс (ціна за комплект із 2-х плит)

2 відгуки

Код:  347264103

Арсенал Патріота бронеплита "Ультралегка" 4 класс (ціна за комплект із 2-х плит)

2 відгуки

Код:  347264103

Продавець:Арсенал Партизану

4.5/5  ( 21 оцінок )

8 316

Немає в наявності

83

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Особливості

Ультралегка – перші бронеплити 4-го класу захисту українського виробництва вагою менше 3 кг! Досконале поєднання мінімальної ваги та найвищої якості. Підходить для тих, хто багато рухається.

Бронесталь

В плитах використовується бронесталь найкращого у світі виробника – шведського концерну SSAB, Armox Advance твердістю 58-63 HRC з номінальною товщиною всього 4.5 мм! Правильна обробка цієї сталі дозволила нам виготовити плити, які відповідають 4 класу ДСТУ з найменшою вагою – всього 2.8 кг.

Протиуламкові властивості

Для боротьби з вильотом осердя та уламків оболонки кулі ми використовуємо найлегші матеріали власної розробки. Передня частина бронеплити закрита спеціальною балістичною повстю українського виробництва, яку ми додатково ламінуємо спеціальним шаром ПВХ плівки для захисту плити від вологи та води. Повсть вирізається за точними розмірами плити та наноситься спеціальним методом декількагодинного запресовування. Це дозволяє покриттю міцно зчепитися з плитою та не відлітати навіть після 6 пострілів.

Але це ще не все. Ми завжди рухаємося вперед, тому додали на плити нашу унікальну розробку – бокове торцювання. Цей матеріал має щільність 800 кг/м3! Кожну плиту ми пресуємо з торцюванням у спеціальному пристрої, де залишаємо її на півтори години. Цей метод дозволив нам зчепити повсть з металом та змусити їх працювати як єдине ціле, майже унеможлививши боковий виліт осердя при влучанні в край нашої бронеплити.

Пом'якшення заперешкодної травми

Позаду кожної нашої плити ми встановлюємо помякшуючий демпфер з матеріалу EVA товщиною 8 мм та щільністю 80 кг/м3. На відміну від стандартного демпферу зі спіненого поліетилену або каучуку щільністю 30–35 кг/м3 наш демпфер майже не деформується з часом експлуатації та демонструє кращі результати по зменшенню заперешкодної травми.

Ультралегкі плити мають мінімальну заперешкодну деформацію від влучення набоями гвинтівки СВД, або інших снайперських гвинтівок.

Форма та розміри

Бронепластина має стандартні розміри 25х30 см та анатомічний вигин по ширині за формою грудної клітини. Зрізані кути не обмежують рухів та дозволяють зручно використовувати вогнепальну зброю. Товщина плити з повним покриттям всього 21 мм.

ДСТУ, сертифікати та випробування

Кожна наша бронепластина відноситься до певної партії, та має свій унікальний номер пластини, та дату виробництва. Партія бронеплит здається в сертифіковану лабораторію, де їх перевіряють на відповідність ДСТУ 8782:2018 за “нормальних” умов. У разі позитивних результатів випробувань ми отримуємо сертифікат. До кожного сертифікату додається і протокол випробувань. З цими документами можна ознайомитися на сторінці кожного товару.

Згідно з ДСТУ кожна бронепластина по 4 класу захисту витримує:

  • Гвинтівка СВД, 7,62-мм гвинтівкового патрону 57-Н-323с (ЛПС), у сталевій оболонці зі сталевим осердям*.
  • Швидкість кулі — 850±15 м/с.
  • Автомат АК-74, патрон 5,45-мм, куля 7Н10с (ПП), у сталевій оболонці зі сталевим термозміцненим осердям, швидкість кулі — 910±15 м/с.

*З 1989 року без зміни зовнішнього вигляду та маркування замість ЛПС випускається патрон з кулею СТ-М2 з осердям твердістю 65 HRC та є аналогічною кулі Б-32 за 6 класом захисту.

Додатково витримує

  • Автомат АК-74, патрон 5,45-мм, куля 7Н6М.

Відмінності від керамічних плит

Будь-яка керамічна бронеплита має два недоліки:

  • Вона є одноразовою і потребує негайної заміни після першого влучення. Саме так відбувається у світовій практиці. Для кожного бійця завжди є запасні керамічні плити. Плити з бронесталі можуть витримувати декілька пострілів і не такі вибагливі до моментальної заміни.
  • Заперешкодна деформація керамічної плити набагато більша, ніж в плиті з бронесталі, тому при використанні кераміки без жилета з балістичним пакетом вірогідно буде велика заперешкодна травма – зламане ребро, або навіть пошкодження внутрішніх органів. Плити з бронесталі не мають такої заперешкодної деформації та передають енергію кулі всією площиною плити, а не точково, тому мають кращі показники по зменшенню травм.
  • Характеристики
    Матеріал: Armox Advance 4.5 мм 

Характеристики

Клас захисту
Матеріал
Габарити пластини
  • 25см * 30см
Вага 1 плити
  • 2,8 кг.
Додаткові характеристики
  • Марка сталі: Armox Advance 4,5 мм. Твердість металу: 58-63 HRC.
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 2

  • Василий Лемещук
    Відгук від покупця. Продавець: Арсенал Партизану

    Всё хорошо, пластины пришли. Быстро позвонили и отправили. Вес в упаковке от НП 5.800г. Спасибо!

  • Дмитрий Дегтярь
    Відгук від покупця. Продавець: Арсенал Партизану

    Все гаразд, дякую!