Тактична ручка Rite in the Rain 97 Black

Тактична ручка Rite in the Rain 97 Black

Продавець:Nanotex

4.7/5  ( 33 оцінок )

2 550

Є в наявності

4

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ця ручка-ручка Rite in the Rain буде писати незалежно від погоди. На мокрому папері або в перевернутому вигляді не має значення. Рефіл заповнюється під тиском і не протікатиме. Чорнило працюватиме при температурі -25 градусів або +120 градусів і не засохне. При загальній довжині 13 см і діаметрі 9,1 мм ця ручка не виділятиметься в кишені сорочки. Тонкий кишеньковий затискач утримує ручку на місці. Ручка Clicker чудово лежить у руці і пише саме так, як має робити чудова ручка. Об'єднайте всепогодну ручку із записником Rite in the Rain, і ви отримаєте надійну комбінацію, яка працюватиме незалежно від погоди.


Rite in the Rain: незалежно від погоди

Історія успіху Rite in the Rain почалася 1916 року з Джеррі Дарлінга. Він виявив, що у деревообробній промисловості люди шукали стійкий матеріал, на якому можна було б писати незалежно від погоди. Тому Джеррі розробив унікальне покриття, яке служить захисним екраном для паперу. Протягом багатьох років ця формула розвивалася та вдосконалювалася, залишивши нам продукти Rite in the Rain, які ми знаємо сьогодні.

Характеристики

Колір
Матеріал
Гарантія
  • 12 місяців
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами