Саундмодератори та ДТК для зброї на ROZETKA

Для зниження звуку пострілу застосовують саундмодератори та ДТК для зброї. Ці пристосування допомагають приховати місцеперебування того, хто стріляв. Використання глушників цивільними заборонено на законодавчому рівні. При цьому можливе застосування саундмодераторів.

Відмінність між пристроями принципова. Глушники знижують рівень гучності під час пострілу. Саундмодератор змінює частотні характеристики звуку, завдяки чому його легше сприймати людському вуху. Формально гучність залишається незмінною.

Які бувають саундмодератори та ДТК для зброї

Пристосування класифікують за різними критеріями.

Залежно від способу впливу на звук пострілу розрізняють:

  • Глушники. Знижують інтенсивність звуку під час пострілу, не впливаючи на частотні параметри.
  • ДТК, або дулове гальмо-компенсатор. Забезпечує стабільність зброї шляхом зменшення віддачі.
  • Полум'ягасники. Не впливають на рівень звуку, пригнічують утворення полум'я під час пострілів.
  • Саундмодератори. Альтернатива глушникам, змінюють частоту звуку, залишаючи гучність на тому ж рівні.

Спосіб встановлення

Пристрої можуть бути неінтегрованими. У них передбачене різьблення. Після кріплення вони збільшують довжину ствола. Напівінтегровані моделі роблять дуло довшим на 8 см і більше. Інтегровані різновиди монтуються безпосередньо у ствол, тому на довжину не впливають.

Матеріал виготовлення

Саундмодератори виготовляють із різних матеріалів. Найчастіше це:

  • алюміній;
  • неіржавна сталь;
  • сталь;
  • титан.

Алюмінієві моделі вирізняються легкістю та стійкістю до корозії. Вироби зі сталі довговічні та міцні. Їхній мінус — вага. Пристрої з неіржавної сталі не схильні до механічних пошкоджень і корозії, їх можна використовувати в будь-яких умовах.

Найкращі експлуатаційні параметри мають саундмодератори з титану. Вони поєднують міцність, надійність і легкість. При цьому за ціною такі різновиди найдорожчі.

Вибираючи модель, потрібно враховувати умови експлуатації, цілі, вимоги до ваги та вартості, калібр зброї. Аксесуари, які призначені для вогнепальної та пневматичної зброї, мають відповідати суворим вимогам і супроводжуватися відповідними сертифікатами якості.

У каталозі ROZETKA можна вибрати та купити продукцію M Carbo, Tihon, BGN, Lantac, Zbroia та інших перевірених виробників. З усіх питань, що стосуються характеристик товарів, варто звертатися до менеджерів інтернет-магазину. Передбачено зручні способи оплати та доставки.

Поширені питання та відповіді

Які товари користуються попитом в категорії Саундмодератори та ДТК для зброї?

Які є новинки товарів в категорії Саундмодератори та ДТК для зброї?

Які товари з найнижчою ціною в категорії Саундмодератори та ДТК для зброї?

Саундмодератори та ДТК для зброї

Показати ще