ТОП ПРОДАЖІВ

Дальномір Vortex Diamondback HD 2000

Максимальна вимірювана відстань
  • 1829 м
Підвищення

Дальномір Vortex Diamondback HD 2000

Продавець:Racio

4.7/5  ( 51 оцінок )

22 200

19 340

Є в наявності

13

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Vortex Diamondback HD 2000 - це лазерний далекомір з HD-оптикою, що ідеально підходить для мисливців, який дозволяє швидко і точно наводитися на ціль навіть на відстані 1829 м .

Vortex Diamondback HD 2000 - мисливський лазерний далекомір з дальністю дії більше 1800 м, призначений для мисливців, далекобійників та людей, яким потрібен прилад для точного вимірювання відстані. Diamondback HD 2000 має 2 режими виміру: НОРМАЛЬНИЙ, ОСТАННІЙ і два методи виміру відстані (LOS, HCD), які дозволяють знімати кожен точний постріл на місцевості з різними ухилами.

Diamondback HD 2000 зберігає компактний та відносно легкий дизайн, важить всього 215 г, тому цей точний пристрій можна зручно носити на шиї або на поясі за допомогою пружинного затиску. Дальномір має пластиковий корпус з гумовою бронею, що захищає чутливу оптику від пошкоджень при падінні та забезпечує стабільне та зручне захоплення. Прилад має діоптрійне підстроювання правого окуляра і стандартне різьблення для встановлення на штатив. Використання штатива для стабілізації далекоміра збільшує можливості вимірювання дрібних об'єктів, особливо великих відстанях.

Дальномір водонепроникний і може використовуватися в складних умовах, завдяки герметичності конструкції, що перешкоджає попаданню всередину вологи, пилу та бруду.

Diamondback HD 2000 має кристально чисте зображення незалежно від умов освітлення завдяки використанню оптичної системи HD Vortex, покритій багатошаровим XR-покриттям. На всі поверхні «повітря-скло» нанесено покриття антивідблиску, що забезпечує високу світлопропускну здатність і яскравість зображення навіть при слабкому освітленні. Оптика HD має виняткову роздільну здатність, ефективно знижує хроматичні аберації, забезпечує точну передачу кольору і різкість поля зору до краю, до краю.

Лінзи захищають від подряпин та бруду завдяки надтвердому покриттю ArmourTek.

Результати вимірювань виводяться на TOLED-дисплей з підвищеною світлопропускною здатністю, оптимізований для використання далекоміра в умовах низького освітлення. Контрастне червоне підсвічування відмінно підходить, коли ви хочете виміряти темну мету. Оптична система з 7-кратним збільшенням має широкі поля зору для комфортного спостереження і стеження за об'єктами, що рухаються.

До найбільших переваг приладу можна віднести величезну дальність понад 1800 м (максимальна дальність вимірювання для мети, що добре відбиває лазерний промінь) та безпрецедентну точність у діапазоні 0,9 м. Об'єктив діаметром 24 мм має кутове поле зору 6,4°, а мінімальну відстань виміру всього 4,5 метра.

Параметри вимірювання Diamondback HD 2000:

Максимальна дальність вимірювання об'єктів, що добре відбивають лазерний промінь: 1829 м

Діапазон вимірювання об'єктів, що слабо відбивають лазерний промінь, наприклад, дерев, скель: 1646 м

Діапазон вимірювання об'єктів, що слабо відбивають лазерний промінь, наприклад оленів: 1189 м

У далекомірі використовується технологія кутової компенсації HCD (Horizontal Component Distance), яка дозволяє робити точні постріли на критичних відстанях. Також варто підкреслити, що Vortex Diamondback HD 2000 має просте та інтуїтивно зрозуміле меню, на освоєння якого йде кілька хвилин. Для управління приладом використовуються лише 2 кнопки, тобто. перемикач вимірювання та кнопка, що активує меню далекоміра. Вимір виражається в 2 одиницях, тобто в метрах або ярдах.

Прилад живиться від батареї CR2, яка забезпечує до 1000 окремих вимірів. Щоб продовжити термін служби батареї, далекомір автоматично вимикається через 20 секунд бездіяльності. Заміна батареї проста і не вимагає інструментів завдяки використанню кришки, що зручно відкривається.

Коли рівень заряду батареї зменшується до 25%, на дисплеї з'являється повідомлення з нагадуванням про зміну джерела живлення. Користувач може налаштувати рівень підсвічування, вибравши один із 5 рівнів яскравості.

Vortex Diamondback HD 2000 пропонує такі режими вимірювання:

НОРМАЛЬНИЙ – відображає відстань до фактичної точки прицілювання

ОСТАННІЙ - відображає відстань до об'єкта на задньому плані

HCD - режим вимірювання дальності до мети, що знаходиться в одній площині з далекоміром

LOS - режим кутової компенсації взаємодії з балістичним обчислювачем.

Як користуватись функціями далекоміра?

НОРМАЛЬНИЙ - далекомір після включення встановлюється на заводі в НОРМАЛЬНИЙ режим. Це стандартний режим, призначений для більшості програм і забезпечує точний вимір віддалених об'єктів.

ОСТАННІЙ РЕЖИМ – режим вимірювання на великій відстані, ідеально підходить для стеження за невеликою метою за групою великих об'єктів, наприклад дичину за деревами, камінням тощо.

LOS (The Line by Sight) — спеціальний режим вимірювання, призначений для далекобійних стрільців, що стріляють на дистанції понад 457 метрів (500 ярдів) на місцевості з ухилом понад 15 градусів, з використанням таблиць, калькуляторів або балістичних додатків, що коригують падіння при

Характеристики

Максимальна вимірювана відстань
  • 1829 м
Мінімальна вимірювана відстань
  • 0.9 м
Живлення
Підвищення
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами