Фотопастка Suntek HC-812 LTE-PRO-Live-4K (36Mp, Хмара, Онлайн-відео)

Фотопастка Suntek HC-812 LTE-PRO-Live-4K (36Mp, Хмара, Онлайн-відео)

Продавець:THE HUB

4.9/5  ( 69 оцінок )

7 587

Немає в наявності

2

Гарантія. 1 місяць Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Фотопастка Suntek HC-812 PRO легка в користуванні, найкраще підходить для охотників, спостерігачів за дикою природою чи птицями, а також можна вести відеонагляд за будинком. Передача даних 4G LTE. Щойно камера спрацьовує, зображення чи відео надсилаються вам безпосередньо в мобільний додаток, незалежно від того, коли й де ви перебуваєте. Налаштування фотокамери дозволяють їй синхронізуватися з вашим смартфоном на відстані сотні кілометрів.



Ці трейл-камери оснащені передовою технологією NO-GLOW. Оснащень 36 елементами інфрачервоного світлодіода 940 нм, інфрачервоне світло камери є невидимим. Це дозволить вам спостерігати за годівницями, ловушками, дикою природою, не лякаючи тварин. Камера має високу якість зображення/відео для виконання ваших спостережень. Фотопастка буде розумно регулювати світло відповідно до денного освітлення, створює кольорове зображення вдень і чорно-біле зображення вночі.



Швидкість триггера 0,3с дозволяє вам фіксувати рух тварин зі швидкістю молнии. Повністю відстежуйте всі незабутні моменти. Камери моніторингу дикої природи підтримують зображення 30 МП та відео 4K HD. Вона має максимальну дальність виявлення 20 метрів і широкий угол 120°, що дозволяє знімати все з чіткими деталями.



Фотокамера розроблена з унікальною структурою та екологічно чистими матеріалами. Відповідає стандарту водонепроникності IP66, щоб протистояти будь-якій погоді на вулиці. Незалежно від того, сніг чи сильний дощ, камера працює ідеально. Діапазон робочих температур – від -20°C ~ 70°C. Це відповідає всім цілям спостереження за дикою природою чи розвідки наявності здобичі.



✔️Встановіть фотоловушку та увімкніть її

За допомогою ремінця (наявний у комплекті) закріпіть фотоловушку на дереві або у визначеному місці. Корпус виробу має матову текстуру та не виблискує у сонячний день. Крім цього, фотопастка має камуфляжне окраслення, що ускладнює її візуальне виявлення. Корпус пристрою герметичний і стійкий до зовнішніх несприятливих погодних умов. Рекомендуємо встановлення фотопастки у вузьких місцях, стібках, встановлюючи її за рухом об'єкта спостереження.




✔️Після активації починає працювати ІЧ-датчик
Кут огляду датчика 120 градусів, що на рівень більший, ніж у конкуруючих моделей. Максимальна дальність роботи датчика 25 метрів. Як тільки в області дії ІЧ-датчика з'являється об'єкт, а це може бути людина, тварина, автомобіль – датчик активує камеру, яка здійснює фотофіксацію та відеофіксацію. Сам датчик не випромінює видимого освітлення для людського ока, так само як і інфрачервоне підсвічування, яке підсвічує територію для ночних зйомок.


✔️Потім пристрій зробити фото та відео

Фотоловушку може активувати будь-який об'єкт: автомобіль, людина, тварина. Фото та відео в момент спрацювання датчика зберігається на карту пам'яті, яка може мати об'єм до 256 GB! Цього обсягу пам'яті вистачить для зберігання до 7000 фотографій за максимального розш. 30MP та 4 години 50 хв. відеозапису при макс. розширенням 1080P



✔️Фотографія надсилається на телефон або email

Фотопастки Suntek мають GSM модуль, який дозволяє надсилати фотографії на телефон. Для цього необхідно придбати звичайну телефонну SIM-картку та переконатися, що вона активована та надсилає MMS повідомлення. Це зробити легко: встановіть sim-картку на свій телефон і спробуйте надіслати MMS фотографію. Все для роботи камери готове. Ви встановили батареї, сім-карту, картку пам'яті, зробили налаштування. Тепер після спрацювання датчика камери фотопастка протягом хвилини надсилатиме фотографію на ваш телефон або електронну пошту.

Ми є офіційним дистриб'ютором ТМ SUNTEK в Україні. 





 

Характеристики

Додаткові характеристики
  • Фотопастка Suntek HC-812 LTE-PRO-Live-4K (36Mp, Хмара, Онлайн-відео)
Кількість в упаковці, шт
  • 1
Гарантія
  • 1 місяць
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами