Фотопастка Suntek HC 940 LTE PRO 4K (36Mp, Сховище)

Фотопастка Suntek HC 940 LTE PRO 4K (36Mp, Сховище)

Продавець:THE HUB

4.9/5  ( 66 оцінок )

8 045

Немає в наявності

Гарантія. 1 місяць Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис


Фотопастка Suntek HC 940 LTE Pro 4K – це покращена версія фотопастки HC900Pro з можливістю віддаленого перегляду фотографій та відеороликів через додаток SuntekCam для смартфонів. Камера оснащена чутливим датчиком руху, який моментально реагує на появу об'єкта, що рухається, в зоні контролю з подальшим фотографуванням або стартом запису відео. Записані матеріали зберігаються на універсальній карті пам'яті формату microSD або на віддаленому хмарі, яке надається виробником абсолютно безкоштовно!

Принцип роботи фотопастки полягає у збереженні фото або відеозапису зі спрацьовування датчика руху, а також автоматичному відправленні отриманих фото користувачеві через мобільний додаток. Завдяки простому меню російською та широким можливостям з налаштування, пристрій можна підігнати під практично будь-які потреби! Максимальна роздільна здатність для відео – 4K 2160р з частотою 30 fps, а для фото – 36 мегапікселів (що набагато більше, ніж у попередньої моделі HC900Pro). Всі фото та відеофайли можна легко подивитися на вбудованому 2" дюймовому РК екрані. Для зберігання файлів використовуються картки пам'яті формату microSD об'ємом до 265 гігабайт (у комплект не входить). Пристрій має помірне споживання енергії, а завдяки вбудованому літієвому акумулятору на 10 000 стабільної роботи було значно збільшено!

Оснащена якісним PIR-датчиком на 90º та ширококутною камерою з оглядом по горизонталі в 120º, фотопастка здатна знімати фото та відео в нічному режимі з інфрачервоним підсвічуванням на дистанції до 20 метрів. На відміну від інших фотопасток, тут встановлено 58 шт. 940нм інфрачервоних невидимих ​​світлодіодів, які дозволяють отримувати набагато кращу якість зображення у темний час доби. Для роботи знадобиться лише встановити в пристрій сім-карту 4G/3G телефонного оператора і картку пам'яті. При цьому живлення виробляється від вбудованого Li-акумулятора на 10 000 мАг - щоб відключити живлення, потрібно просто пересунути дві спеціальні клямки в положення "OFF".

► Головною особливістю PRO-версії є можливість віддалено працювати з фотопасткою, де б ви не знаходилися. Відео трансляції, фото- та відеозйомка, а також скачування зроблених записів прямо на телефон – тепер все це у вашому смартфоні! Ви можете переглядати зняті фотопасткою фотографії та відеозаписи віддалено, встановивши мобільний додаток SuntekCam для Android та iOs на свій смартфон.

Фотопастка має найширший спектр застосування: для забезпечення відеоспостереження за будинком або спостереження за тваринами в їхньому природному середовищі. Ви можете встановити фотопастку на своїй пасіці чи на городі, у лісі чи у дворі. По достоїнству оцінять функціонал пристрою та мисливці, адже камера може не тільки проінформувати про присутність видобутку, а й надіслати його фотографію.



Специфікація – характеристики фотопастки HC-940Pro-li:

Датчик зображення: 12 мегапікселів кольорової CMOS
Пам'ять: картка Micro SD до 256 ГБ (не входить у комплект)
Об'єктив: F = 3,1; Поле зору = 120°
Розмір: 138 мм * 112 мм * 65 мм
TFT-екран: 2,0 дюйми
Відстань PIR: висока/нормальна/низька
Кут огляду датчика PIR: 90 градусів
Кількість ІЧ-світлодіодів: 58 світлодіодів
, чорні Максимальна відстань освітлення нічного бачення
: 65 футів/20 метрів . / 24MP / 20MP / 16MP / 12MP



Декілька фото на одне виявлення: 1 / 3 / 6 / 9
Роздільна здатність відео: 4K 30 кадрів в секунду / 2K / 1080P / 720P / VGA
Відбиток дати і часу: Так
Проміжок часу: Так
Захист: паролем 4 цифрових PIN-коду
Діапазони частот FDD -LTE: B1 / B3 / B5 / B7 / B8 / B20
WCDMA: B1 / B5 / B8
GSM: 900 / 1800
Управління через програму: Так, назва програми Suntekcam, підтримка iOS та Android
Перегляд відео: Так, відео в реальному часі в програмі (хмара безкоштовно)
MMS SMTP: не підтримується
Час роботи: 4 тижні
Джерело живлення: літієва батарея ємністю 10 000 мАг, і ви можете заряджати літієву батарею безпосередньо від зовнішнього порту живлення.
Водонепроникність: IP65
Робоча температура: від -20°C до +70°C
Мови: 12 мов, англійська за замовчуванням
Автентифікація безпеки: FCC, CE, RoHS



 
✔️Встановіть фотопастку та увімкніть її.

За допомогою кріпильного ремінця, що постачається в комплекті, закріпіть фотопастку на дереві або в заданому місці. Корпус виробу має матову текстуру та не бликує у сонячний день. Крім цього, фотопастка має камуфляжне забарвлення, що ускладнює її візуальне виявлення. Корпус пристрою герметичний і стійкий до зовнішніх несприятливих погодних умов. Рекомендуємо установку фотопастки у вузьких місцях, стежках, встановлюючи її під час руху об'єкта спостереження.






✔️Після активації починає працювати ІЧ датчик

Кут огляду датчика 120 градусів, що на рівень більше, ніж у моделей конкуруючих. Максимальна дальність роботи датчика 25 метрів. Як тільки в області дії ІЧ датчика з'являється об'єкт, а це може бути людина, тварина, автомобіль - датчик активує камеру, яка робить фотофіксацію та відеофіксацію. Сам датчик не випромінює видимого освітлення для людського ока, так само як і інфрачервоне підсвічування, яке підсвічує оточення для нічних зйомок.





✔️Далі пристрій зробить фото та відео

Фотопастку може активувати будь-який об'єкт: автомобіль, людина, тварина. Фото та відео в момент спрацювання датчика зберігається на знімну карту пам'яті, яка може мати об'єм до 64GB! Цього обсягу пам'яті вистачить для зберігання до 7000 фотографій за максимального розр. 30MP та 4 години 50 хв. відеозапису при макс. розр. 720P HD





✔️Фотографія відправляється на телефон або email

Фотопастки Suntek мають GSM модуль, який дозволяє надсилати фотографії вам на телефон.
Для цього необхідно придбати звичайну телефонну SIM-картку та переконатися, що вона активована та надсилає MMS повідомлення. Це зробити легко, встановіть sim-карту у свій телефон та спробуйте надіслати MMS фотографію.
І так все для роботи камери готові. Ви встановили батареї, сім-карту, картку пам'яті, зробили налаштування. Тепер після спрацювання датчика камери фотопастка протягом хвилини надсилатиме фотографію на ваш телефон або електронну пошту.
Ми є офіційним дистриб'ютором ТМ SUNTEK в Україні. 



Характеристики

Додаткові характеристики
  • Фотопастка Suntek HC 940 LTE PRO 4K (36Mp, Хмара)
Кількість в упаковці, шт
  • 1
Гарантія
  • 1 місяць
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами