Ніж Morakniv Pro S нержавіюча сталь 12242

Код:  348251262
Довжина клинка, мм
  • 91
Матеріал клинка

Ніж Morakniv Pro S нержавіюча сталь 12242

Код:  348251262

Немає в наявності

826

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Опис Ніж нескладний Morakniv Pro S (12242)

Історія компанії Mora of Sweden. Компанія Mora of Sweden з'явилася відносно недавно, в 2005 році, в результаті злиття двох найстаріших заводів з виробництва ножів – KJ Eriksson та Frost's Knife factory, які ведуть свою історію з 1912 та 1891 років відповідно. Відповідно компанія успадкувала традиції, закладені засновниками двох найстаріших фірм з виготовлення ножів, які й донині дотримуються та шануються. Назва нової марки була обрана не випадково. Мора - це город в самому центрі Швеції, на околицях якого і розташовані ці два заводи. Злиття заводів під єдиною маркою дало відмінний ефект і за короткий час продукція Mora of Sweden отримала визнання не лише у Швеції, а й інших країнах. Сьогодні під маркою Mora виробляються різальні інструменти найвищої якості, які використовуються в різних сферах, але мають одну загальну якість - ідеальні ріжучі властивості, ергономічність та зручність у роботі. Ножі фірми Mora of Sweden, на сьогоднішній день ця лінійка називається "Mora Knive", надійний та практичний. Ножі настільки хороші, розроблені, що з ними можна працювати з високою точністю, і це не залежить, чи є ніж класичним або сучасним дизайном. Особливості ножів Mora. У ножів компанії Mora маса переваг, у тому числі їх вартість. Ножі Mora широко використовуються в шведській промисловості, а також будівництві як засоби загального призначення. Знамениті експерти з мистецтва виживання в екстремальних природних умовах рекомендують ножі Mora. Mora виготовляє мечі чотирьох видів: з нержавіючої, вуглецевої, модифікованої вуглецевої та ламінованої сталі. Клинки з сталі, що ламінують, вважаються найбільш якісними. Їх серцевина виготовлена ​​з вкрай твердої, але крихкої, а покриття з більш м'якої, але в'язкої легованої сталі. Такий ніж добре зберігає гостроту ріжучої кромки, досить міцний та довговічний. Незважаючи на простоту і дешевизну, це дійсно одні з найкращих у світі ножів. Завдяки своїй масовості та низькій ціні вони майже не підробляються китайцями. Якісна шведська сталь Sandvik 12С27. Сталь Sandvik 12С27 – це мартенситна, нержавіюча, хромиста сталь шведського виробництва з оптимальними характеристиками для промислового виготовлення професійних виробів з високоякісною ріжучою кромкою. Вона є популярним матеріалом для виробництва мечів серійних моделей. Сплав має знижений вміст домішок — сірки та фосфору. і гнучким), хорошу корозійну стійкість та дуже хорошу зносостійкість.

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 2
Довжина клинка, мм
  • 91
Матеріал клинка
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».