Фотопастка Suntek HC 801LTE-PRO-LIG-Live-4K (36Mp, Хмара, Онлайн-відео)

Фотопастка Suntek HC 801LTE-PRO-LIG-Live-4K (36Mp, Хмара, Онлайн-відео)

Продавець:THE HUB

4.9/5  ( 63 оцінок )

7 599

Немає в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис



Фотопастка Suntek HC 801LTE-PRO-LIG-Live - камера, що працює за будь-яких погодних умов та робить фото-/відеозаписи після спрацьовування датчика руху. Дальність спрацьовування датчика становить 20 метрів, а кут – 120 градусів. Відзняті фотографії та відео зберігаються на карті пам'яті Micro SD об'ємом до 64 Гб, а потім фотографії можуть бути надіслані на мобільний телефон та електронну пошту. Ви можете переглядати зняті фотопасткою фотографії та відеозаписи віддалено, встановивши мобільний додаток для Android та iOs на свій смартфон.

Suntek HC 801LTE-PRO-LIG-Live це покращена версія фотопастки HC801 PRO з великим аккумулятором на 5000 mAh яка дозволяє економити на батарейках.

Надсилання фото на телефон здійснюється через діапазон GSM у повідомленні ММС, а на електронну пошту – каналами 2G, 3G, 4G. Допускається використання трьох телефонних номерів та трьох адрес електронної пошти для оповіщення. Фотопастка Suntek HC 801LTE-PRO-LIG-Live може застосовуватися в вуличних умовах і не боїться снігу, дощу та низьких температур, при живленні від мережі пристрій можна експлуатувати при температурі до -40 градусів. Пристрій має помірне споживання енергії, а завдяки вбудованому літієвому аккумулятору на 5 000 mAh годину стабільної роботи було значно збільшено!


Робота в діапазонах GSM та 4G
Робота в діапазонах GSM та 4G. Надсилання фото може здійснюватися як через діапазон мобільного зв'язку, так і через мобільний інтернет, що дозволить використовувати фотоловушку в місцях з низьким прийомом мобільної мережі.
Кольоровий дисплей. Вбудований екран діагональю 2.4 дюйма застосовується для налаштування фотопастки, а також дозволяє швидко переглянути зроблені фотографії та відеозаписи.
Режим Timelapse. У цьому режимі фотопастка може робити знімки автоматично з певним інтервалом години, що дозволить створити відеоролик із прискореною версією подій, що відбуваються.
Висока роздільна здатність фото. Сучасна матриця камери дозволяє отримати якісне деталізоване зображення з роздільною здатністю до 7360x4912 пікселів.


Відеозапис як Full HD
Відео як Full HD. Висока роздільна здатність відео 1920х1080 пікселів дозволяє розглянути на записі дрібні деталі того, що відбувається, наприклад, особи людей.
Вбудоване нічне підсвічування. 36 інфрачервоних світлодіодів дозволяють отримати відмінне зображення навіть у повній темряві на відстані до 20 метрів, при цьому підсвічування не видно незброєним поглядом.
Відеозапис у Full HD. Відеозапис, зроблений фотопасткою, має роздільну здатність 1920х1080 пікселів і дозволяє розглянути на записі дрібні деталі того, що відбувається.
Фотозйомка з роздільною здатністю до 36 Мп. Сучасна матриця камери дозволяє отримати якісне деталізоване зображення.



✔️Встановіть фотпастку та увімкніть її

За допомогою ремінця (наявний у комплекті) закріпіть фотоловушку на дереві або у визначеному місці. Корпус виробу має матову текстуру та не виблискує у сонячний день. Крім цього, фотопастка має камуфляжне окраслення, що ускладнює її візуальне виявлення. Корпус пристрою герметичний і стійкий до зовнішніх несприятливих погодних умов. Рекомендуємо встановлення фотопастки у вузьких місцях, стібках, встановлюючи її за рухом об'єкта спостереження.




✔️Після активації починає працювати ІЧ-датчик
Кут огляду датчика 120 градусів, що на рівень більше, ніж у конкуруючих моделей. Максимальна дальність роботи датчика 25 метрів. Як тільки в області дії ІЧ-датчика з'являється об'єкт, а це може бути людина, тварина, автомобіль – датчик активує камеру, яка здійснює фотофіксацію та відеофіксацію. Сам датчик не випромінює видимого освітлення для людського ока, так само як і інфрачервоне підсвічування, яке підсвічує територію для нічних зйомок.


✔️Потім пристрій зробить фото та відео
Фотопастку може активувати будь-який об'єкт: автомобіль, людина, тварина. Фото та відео в момент спрацювання датчика зберігається на карту пам'яті, яка може мати об'єм до 64 GB! Цього обсягу пам'яті вистачить для зберігання до 7000 фотографій за максимального розш. 36MP та 4 години 50 хв. відеозапису при макс. розширенням 1080P


 
✔️Фотографія надсилається на телефон або email
Фотопастки Suntek мають GSM модуль, який дозволяє надсилати фотографії на телефон. Для цього необхідно придбати звичайну телефонну SIM-картку та переконатися, що вона активована та надсилає MMS повідомлення. Це зробити легко: встановіть sim-картку на свій телефон і спробуйте надіслати MMS фотографію. Все для роботи камери готове. Ви встановили батареї, сім-карту, картку пам'яті, зробили налаштування. Тепер після спрацювання датчика камери фотопастка протягом хвилини надсилатиме фотографію на ваш телефон або електронну пошту.
Ми є офіційним дистриб'ютором ТМ SUNTEK в Україні. 

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами