Відгуки покупців про Рюкзак тактичний з підсумками Eagle B09 55 літр Green Olive

10 відгуків Код:  354296064
Залиште свій відгук про цей товар
  • Юрій Ворона
    Відгук від покупця. Продавець: prosalebags. Колір: Олива

    Все відмінно!!!

  • Евгений Харченко
    Відгук від покупця. Продавець: prosalebags. Колір: Чорний

    китайська репліка якогось військового рюкзака. якість виготовлення така собі. лямки без вставок, дуже тоненькі. ніякої жорскої вставки на спині теж немає. вартує свої невеликі кошти, скласти тривожний рюкзачок на випадок ядерної війни - може підійде)) але для постійного використання сумніваюсь що надовго вистачить.

    Переваги:
    ціна
    Недоліки:
    якість виготовлення
    • Продавець prosalebags

      Доброго дня! Це не є реплікою , це самостійний бренд зі своєю лінійкою з оптимальним співвідношенням по ціні і якості. Якщо Ви маєте підвищені вимоги до міцності, то потрібно було розглядати значно дорожчі моделі тактичних рюкзаків. Професійні рюкзаки коштують близько 150 євро. Ви можете оформити повернення товару протягом 14 днів через форму зворотного зв’язку з продавцем.

    • Евгений Харченко

      до продавця - можливо "бренд" і самостійний, але ця модель рюкзака наразі дуже популярна у купи інших "самостійних" брендів. щодо "підвищених вимог до міцності" - я вибачаюсь, але це - РЮКЗАК, до якого ви ще й робите приписку "тактичний", а не одноразовий пакет у супермаркеті. і якщо ви уважно читали відгук - я так і написав, що ціна - це перевага даного виробу. нажаль - єдина перевага.