Набір для чищення зброї 5,5 мм .223 Python Mil-Tec®

1 відгук Код:  356281950

Набір для чищення зброї 5,5 мм .223 Python Mil-Tec®

1 відгук Код:  356281950

Продавець:Ale OO

4.5/5  ( 384 оцінок )

390

351

Є в наявності

12

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Німецький бренд Mil-Tec®
Високоякісні
легкий, компактний (карманний)
просто у використанні і ефективний
для зброї калібрів 5,5 мм / 5,56 мм /.22 (lr) /.23 Remington
для пістолетів і карабінів
2 жорсткі бронзові щітки - для сильних забруднення
бронза не дряпається
струна з латуним вантажіком
Легше обертання щітки
Подвійний шомпол
зовнішній і внутрішній рукав
абсорбують поліефірні мікрохвильові
можливість прання за допомогою миючих засобів
Плавні властивості
Зручна ручка-петля
щільність і діаметр каната
Воно щільно заповнює стовбур
упакований в блістер
Загальна довжина: близько 205 см
довжина щітки: близько 55 мм
Довжина опорного стрижня: приблизно 80 см
вага приблизно 20г
Сучасний шомпол для чистки зброї. Перший продукт німецького бренду Mil-Tec® класу преміум. Прихід за зброєю є основним фактором, який забезпечує його виправлене функціонування. Ружьє слід чистити після кожної стрільби і навіть під час тривалого зберігання. GUN ROPE CLEANER - це повний шомпол для пістолетів і карабінів. Призначено для очищення стовбура 5,56-мм гвинтівок НАТО. Підходить для чистки спортивної і цивільної зброї популярних калібрів:.23 Remington,22,22lr, 5,5 мм.

Веревковий шомпол легкий і компактний (кармарний), простий у використанні і дуже ефективний - ідеально підходить для використання в тирі або по дорозі на треніровий майданчик. Метаний шомпол складається з канату з двома латуними щітками всередині і наконечником для продирання через стовбур. Упакован в естетичний блістер.

Товстий шнур подвійного перельоту з м'яких поліефірних мікрохвиль. Мікроволокна добре поглинає жир і бруд, легко чиститься, її можна мити миючим засобом. Шнур щільно заповнює бочковий шнур, тягаючи багнистий багн навіть з закоулки різьблення. Зтерження повзає стовбур і видаляє зайву змазку. Шнур має рукавний переріз, з внутрішнім шаром посередині, який пришиває до зовнішнього шнура на 1/3 його довжини. Обидва шнури утворюють зручну петлю-ручку. Після знімання струни натягуються на внутрішню струну, збільшуючи діаметр, можна регулювати щільність струни або в діаметрі стержні на великі калібри.

Веревка з щітками постійно прикріплена до м’якої і твердої мотузки. Лінія закінчується латуним вантажем, який дозволяє пересувати шомпол під дією сили тяжіння. Ліска легко обертається, завдяки чому щітка вільно рухається у місцях нарізки стовбура. Сама ліска очищає стовбур і патронник. Всередині шнура розміщені дві жорстки щітки з бронзи. Щетинки гарантують механічне видалення нагару, нагару, хуліганів, сильних забруднень і очищення вогнища розтинга. Бронза по твердості нижче сталі і не дряпає священну дроту, патронник і зачинені блоки.

Характеристики

Калібр, мм
  • 5.5
Країна реєстрації бренду
  • Німеччина
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Саєнко Андрій
    Відгук від покупця. Продавець: Ale OO

    Все супер, змія працює)
    Також під 5.45 підходить.