Відгуки покупців про Сумка-баул ВСУ 130 л піксель / баул тактичний / сумка транспортна / сумка тактична транспортна / Баул

3 відгуки

Код:  360478701

Залиште свій відгук про цей товар
  • Юрій Зикін
    Відгук від покупця. Продавець: LuckyDS

    Баул мне очень понравился,хорошая ткань,такой жосткий классный,но в деле ещё его не прибывал,но всё равно спасибо за товар.

    Переваги:
    .
    Недоліки:
    .
    • Продавець LuckyDS

      Доброго дня. Щиро дякуємо за ваш відгук, впевнені що баул вас не підведе

  • Юрій Крек
    Відгук від покупця. Продавець: LuckyDS

    Баул мабуть найкращій на ринку. Навмисно зробив детальні фото щоб продемонструвати усі його переваги, як то кажуть, якість видно в деталях. Баул зроблено якісно і продумано. Не багато таких баулів мають підкладку та ще й таку, що не пропускає воду. Наявність двох блискавок відкриває широкі отвір для доступу до речей, що зручно і знімає навантаження на краї де вшиваються блискавки. Ручки пришиті на подвійну тканину і гарно прострочені. Всі шви якісні, нитки ні де не стирчать. Система Моллі дозволяє закріпити різні підсумки. Є внутрішня кишеня. Єдине що можна було б зробити, так це ремені для кріплення каремату не такими широкими і пришити додаткові петлі для його кріплення в торці баулу знизу. Додав би хоча б один відділ з торця баулу. Військовий, якому було придбано цей баул, залишився дуже задоволений. Особливо приємно, що таку річ шиють у нас в Україні, велика дяка за це майстрам! Було б чудово, як би такими баулами забезпечували бійців в ЗСУ централізовано. Слава Україні!

    Переваги:
    Переглянув досить велику кількість баулів, цей виявився оптимальним по співвідношенню ціна/якість.
    Недоліки:
    Порадив би виробнику зробити зовнішню кишеню об'ємною, додатково зробив би один чи два відділи по торцях баулу і можна додатково з підкладки комплектувати торбинками які б затягувались шнурком, як дитячі для взуття (одна для взуття, друга трохи менша, для мийних засобів)
    • Продавець LuckyDS

      Щиро дякуємо за ваш відгук

    • Олександр Назаренко

      Напишіть будь ласка його реальні розміри

  • Мар'ян
    Відгук від покупця. Продавець: LuckyDS

    Брав для себе на заміну туристичному рюкзака. Як тимчасова річ .

    Переваги:
    Розмір баула недотягує до 100 л. Було з чим порівняти. Так само з матеріалом .
    Недоліки:
    Задні лямки нерегуюються дошивав лямки з карабінів. Два замки на мій погляд для такого баула слабкуваті для такого баула дошивав три карабіна неприємно коли в дорозі речі порозлітаються.
    • Продавець LuckyDS

      Доброго дня. Шкода що у вас залишились негативні враження від покупки. Якщо вас щось не влаштовувало могли б просто звернутися і ми повернули вам кошти. Також стосовно вашого зауваження по об'єму, розмір 80см-40см-40см, а отже рахуємо 0.8 помножити 0.4 помножити 0.4 помножити 1000 дорівнює 128 літрів. По матеріалу CORDURA 1000D зверніться до будь якої швачки і вас скажуть що це одна з найбільш стійких тканин. Тому незважаючи на ваші зауваження які не є об'єктивними, цей баул залишається одним з кращих баулів в лавах збройних сил України. Дякую за вашу думку, гарного дня, та мирного неба

    • Володимир Ганжа

      Продавець неправильно рахує об'єм. Баул має форму циліндра, а не паралелепіпеда. Тож формула має бути π×r^2×h( число π на радіус в квадраті і на висоту)
      3.14×0.2×0.2×0.8=100.48 літра