Військовий баул Олива 100 л, тактична транспортна сумка-баул

1 відгук Код:  361608882

Військовий баул Олива 100 л, тактична транспортна сумка-баул

1 відгук Код:  361608882

Продавець:Expert Mall

4.7/5  ( 216 оцінок )

3 200

1 199

Немає в наявності

9

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Баул тактичний професійний пошитий за ДСТУ з тканини Оксфорд 1680D. Об'ємом 100літрів. Використовується фірмова фурнітура на розрив до 100кг, що є конкурентною перевагою серед аналогічних представлених на ринку баулів. Додатково нанесений шар ПУ (Поліуретан) ПУ просочення створює на поверхні тканини полімерний вологонепроникний шар, за рахунок якого матеріал і протистоїть осадам і вітрам. Поліуретан являє собою безбарвний полімер, багато в чому схожий на властивості з гумою або каучуком.


ПУ Поліуретан є практично альтернативою ПВХ, але по ряду властивостей перевершує його: висока твердість поверхні - до 92 одиниць по Шору А забезпечує більш високу зносостійкість пластичніший і гнучкіший.

Нитки TYTAN - виготовлені зі 100% поліефірного шовку. Вони відрізняються: високим опором на розрив, низьким подовженням, чудовим опором тертю. Сумка-баул являє собою місткий виріб із міцної тканини з основним відділенням та зовнішніми кишенями, що застібаються на «блискавку». Має зовнішні ручки, плечові лямки та адресне вікно для ідентифікатора. Основне відділення закривається на центральну застібку «блискавку» з двома бігунками. Уздовж центральної застібки з верхньої тканини сформований клапан, що накриває блискавку.


Тканина: OXFORD 1680D (надміцна та водовідштовхувальна)
Колір: Олива
Нитки: Tytan 60
Об'єм: 100л

Характеристики

Колір
Матеріал
  • Оксфорд
Країна реєстрації бренду
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Яна
    Відгук від покупця. Продавець: Expert Mall

    Вежливый продавец, товар соответствует заявленным характеристикам

    Переваги:
    Плотная ткань, хорошая фурнитура
    Недоліки:
    Нет