Тактичний підсумок M-Tac на один магазин еластичний Elite Laser Cut Coyote військовий, армійський підсумок

Тактичний підсумок M-Tac на один магазин еластичний Elite Laser Cut Coyote військовий, армійський підсумок

Продавець:LHTR

4.5/5  ( 279 оцінок )

871

Немає в наявності

1

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тактичний підсумок M-Tac на один магазин еластичний Elite Laser Cut Coyote військовий, армійський підсумок під 1 магазин Кордура

Еластичний підсумок на 1 магазин Elite Laser Cut — це функціональний елемент спорядження, який призначений для надійної фіксації та транспортування магазину серії АК/AR. 

Виготовлений із високоякісного матеріалу Cordura 500D — надміцної тканини, стійкої до стирання та високих навантажень. Система надійної фіксації відбувається завдяки стропа й еластичній гумці, що гарантують надійний захист від випадання. Компактні розміри дають змогу легко розмістити на спорядженні три або більше підсумків, залежно від типу плитоноски. Легко кріпиться до спорядження за допомогою молле інтерфейсу, зробленого з полімерного композиту за технологією Laser Cut. 

Підсумок забезпечить швидке перезаряджання та стане необхідним елементом індивідуального спорядження бійця.

 

 

 

 

Матеріал — Cordura 500D
Завдяки своїм унікальним якостям Cordura широко застосовується в тактичному спорядженні військових, сил правоохоронників і спеціального призначення. Загалом це матеріали з лінійною щільністю 1000d і 500d. Лінійна щільність — це співвідношення маси нитки матерії та її довжини. Вимірюється у День (denier). Ця одиниця виміру загалом застосовується для нейлонових виробів. Відповідно, що вищий цей показник, то щільніша та важча тканина. Фізико-технічні характеристики CORDURA 1000D дуже високі, розривне навантаження становить приблизно 3000 Н, що роздирає навантаження приблизно 150 Н. Стійкість до стирання понад 50000 циклів. Використовується для одягу, чохлів, підсумків. Вироби, пошиті з матеріалів CORDURA, безсумнівно, пройдуть випробування часом і відстанню. CORDURA — це міцність, надійність і стиль. За показниками міцності вона поза конкуренцією.

 

 

Характеристики

Система кріплення
Матеріал
Країна реєстрації бренду
  • Україна
Гарантія
  • 14 днів
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами