Сумка-напашник M-Tac Gen.II Elite Black, Напашний підсумок на плитоноску, бронежилет чорний, напашник black

Сумка-напашник M-Tac Gen.II Elite Black, Напашний підсумок на плитоноску, бронежилет чорний, напашник black

Продавець:LHTR

4.5/5  ( 243 оцінок )

1 277

Немає в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Сумка-напашник M-Tac Gen.II Elite Black, Напашний підсумок на плитоноску, бронежилет чорний, напашник

 Практична та функціональна сумка-напашник Gen.II Elite від бренда M-Tac чудово доповнить Ваш індивідуальний комплект спорядження. Виготовлена з якісного та зносостійкого матеріалу Cordura 1000D. Блискавки від YKK — світового лідера з виробництва фурнітури. Ця модель обладнана хлястиком із липучки velcro на всій своїй довжині та призначена для кріплення до фронтальної велкро-панельної панелі під клапаном плитоноски або бронежилету, збільшуючи в такий спосіб їхні функціональні можливості. Сумка-напашник має 2 відділення, які дають змогу вмістити речі першої потреби. Спереду нашита велкропанель, яка виготовлена  за технологією LaserCut  для кріплення додаткового спорядження та патчів. Знизу виробу дизайнери бренда додали еластичне кріплення для турнікету. Компактний і легкий підсумок стане союзником під час виконання широкого спектра завдань і однозначно зацікавить шанувальників сучасного тактичного спорядження.

 

 

 

 

 

Під час виготовлення сумки-напашника використовувалися тільки перевірені матеріали високої якості від всесвітньо відомих виробників: тканина Cordura 1000D, фурнітура 2M (Італія) і YKK (блискавки, Японія), стропи Texcel (США). Бігунки забезпечені петлями з паракорду для швидкого розстібання блискавки.
Cordura 1000D — міцний зносостійкий матеріал, стійкий до стирання, вологи й агресивних умов експлуатації. Саме легендарна міцність кордури та зробила її лідером серед матеріалів, що використовуються для виробництва тактичного спорядження.

Підсумок має 2 відділення на блискавці. 
Більше відділення закривається на блискавку з двома бігунками, завдяки чому доступ до вмісту можна отримати в будь-якому місці. Відділ призначений для зберігання аксесуарів більшого розміру (інструменти, аптечка, карти тощо) з можливістю швидкого доступу до них. 

Дно більшого відділення має люверси для відведення вологи. 


 
 
 
 
 
 
Менше відділення чудово підходить для зберігання предметів невеликого розміру, як-от документи, сірники, запальничка, компас, батарейки тощо.
З тильного боку підсумка є ще одне потайне відділення, що закривається на липучку velcro. 
Знизу виробу дизайнери бренда додали еластичне кріплення для турнікету. 
На передній частині підсумка є велкропанель, виготовлена за технологією Laser Cut (лазером у ній прорізано 2 ряди стропів molle). Вона дає змогу закріплювати на напашнику додаткове спорядження, різні патчі та ідентифікатори. 
Насамкінець треба зазначити, що сумка-напашник Gen.II Elite від вітчизняного бренда M-TAC — це компактний і легкий підсумок, виготовлений із високоякісних фірмових матеріалів. Він дасть змогу тримати під рукою необхідні дрібниці та доповнить Ваш індивідуальний комплект спорядження. 
 

 

 

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами