Є в наявності
1 345₴
Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів
Кована багатофункціональна сокира-мачете 18.8 см з нержавіючої сталі з чохлом (FMAMSC-02)
Є в наявності
1 345₴
Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів
Примітка: Через ручну роботу конструктивні особливості (розмір, вага, колір тощо) можуть відрізнятися в незначному діапазоні залежно від партії. Це абсолютно нормально і ніяк не впливає на якість. Фактичний продукт матиме переважну силу!
ЗАГАЛЬНА ДОВЖИНА: 32.5 см
Довжина леза: 18.8 см
Ширина леза: 6.3 см
Товщина леза: 5.0 мм
Сталь: Нержавіюча сталь 4Cr14MoV
Твердість стали: 54-56 HRC
Довжина рукояті: 12 см
Вага: 558 гр
Вага з чохлом: 603 гр
Материал рукояти: Африканское, натуральное, прочное и нескользящее темное дерево Венге + интегрированный стальной хвостовик + крепление заклепками. Рукоять обработана высокотемпературным уплотнительным воском для улучшения цвета и долговечности.
Матеріал чохла: штучна PU шкіра з петлею для одягання на поясний ремінь.
Особливості кованого леза. Застосовується справжній ручний процес високотемпературного кування. У місцях кування можуть бути або з часом проявитися коричневі крапки/плями. Це не іржа, це сліди від кольору мінливості які виникають під час загартування металу. Не потрібно хвилюватися - нормальне явище. У решті частини леза використовується ручна технологія тонкого шліфування та полірування, поверхня дуже гладка, і має гарний антикорозійний ефект. Ніж з кованим лезом після кожного використання потрібно підтримувати у чистоті та сухості. Нічого складного – просто, після використання промийте ніж чистою водою і протріть насухо! Найкраще для додаткового захисту леза, періодично, при необхідності, наносити трохи рослинної олії. Якщо за ним розумно доглядати, він прослужить довгий термін.
Технологія ручного кування. Ці ножі виробляються майстрами з більш ніж 30-річним досвідом і заточуються вручну із застосуванням натуральних шліфувальних каменів. У порівнянні з ножами, виготовленими механічним способом, ковані ножі зберігають заточування набагато довше і термін служби таких ножів більший. Завдяки майстерності гарту, виконаним досвідченими майстрами і унікальним технологіям формування з різними методами нагріву гарантує, що баланс між міцністю і в'язкістю стали таких ножів зробить їх більш міцними, що в результаті позитивно позначається на ріжучих здібностях ножа.
Гостро коване лезо. Ця невелика, але потужна сокира-мачете виготовлена з нержавіючої сталі 4Cr14MoV, міцна і гостра. Лезо товщиною 5 мм відмінно підходить для садово-городніх робіт, для сільськогосподарських робіт, для туризму, для бушкрафту, для професійної кухні, для бійні та для продавців м'яса.Марка сталі 4Cr13MoV з твердістю 54-56 HRC для такого інструменту також вважається чудовою. На лезі є отвір для підвішування, який дозволяє повісити цей чудовий інструмент у будь-якому потрібному місці.
Він може більше, ніж ви думаєте. Він розроблений професійно для обрізання дерев, що впали, невеликих стовбурів, чагарників, оброблення м'ясних туш тощо. Загальна довжина 32.5 сантиметра, довжина леза 18.8 сантиметра, товщина обуха 5 міліметрів і вага 558 грамів, щоб впоратися з будь-якими складними завданнями. Маючи загрозливу форму, цей сікач з неймовірною ефективністю розрубає все, що знаходиться перед ним. Завдяки неперевершеній майстерності ручної роботи, приголомшливому дизайну та високоякісним матеріалам максимальна продуктивність безперечно перевершить ваші очікування.
З чохлом зручно носити із собою. Цей тесак поставляється з чохлом зі штучної PU шкіри для захисту леза та безпеки.
Кріплення леза і рукояті Full Tang. Лезо і хвостовик (частина металевого клинка, що розташовується в рукоятці) складають одне ціле, без з'єднань, щоб витримувати суворі щоденні навантаження, не жертвуючи при цьому зручністю використання, збалансованої продуктивністю, міцністю і довговічністю.
Зручна рукоять з африканського дерева Венге. Міцна і не ковзна, зручно тримати та використовувати. Форма рукояті має розширення назад, що вважається більш зручною у використанні.
Правила використання та догляд за ножами. Перед використанням перший раз промийте ніж теплою водою. Не залишайте ножа надовго зануреним у воду, наприклад у раковині – це шкодить не тільки матеріалу, але й гостроті ножа. Після кожного використання ніж потрібно підтримувати у чистоті та сухості. Нічого складного – просто після використання промийте ніж чистою водою і протріть насухо! Мийте ножі вручну за допомогою неабразивних засобів і одразу витирайте насухо (не мийте у посудомийній машині). На ніж із кованої або вуглецевої сталі можна нанести трохи рослинної олії, якщо він не використовується довгий час. Використовуйте кухонні ножі лише на обробній дошці з дерева, пластику або поліпропілену (скляні дошки здатні затупити будь-яку сталь). Бережіть ніж від агресивних речовин, таких як кислоти/луги та відкритого вогню. Після використання протягом певного часу, заточіть ніж відповідно до правильного методу заточування, щоб він залишався гострим. Будьте обережні та акуратні, щоб не порізатися під час використання, особливо при нарізанні продуктів з кістками (м'ясо, курка тощо). Зберігайте ножі у спеціальному блоці, ящику для ножів, підставці тощо у недоступному місці для дітей. Слідкуйте, щоб леза ножів не стикалися з іншими металевими предметами. Якщо за ножем розумно доглядати, він прослужить вам довгий термін.