Черевики M-Tac тактичні зимові Thinsulate Black 46

Черевики M-Tac тактичні зимові Thinsulate Black 46

Продавець:Wildest

4/5  ( 78 оцінок )

4 391

Немає в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

M-Tac черевики тактичні зимові Thinsulate Black

M-Tac черевики тактичні зимові Thinsulate призначені для екстремально холодних умов. Дана модель термочеревиків має систему швидкісної шнурівки. Протектор підошви добре поводить себе на снігу і грязюці. Верхня частина черевика виготовлена з поліестеру.

Утеплювач: Thinsulate 200g

Thinsulate - цей унікальний утеплювач складається з мікроскопічних волокон, що в сотні разів тонші за людську волосину. Завдяки своїй текстурі він надійно зберігає тепло, невідчутний по вазі і стійкий до здавлення. Тому одяг з використанням Тінсулейт дуже легкий і теплий, що необхідно в умовах суворої зими. Притому, що Тінсулейт забезпечує вентиляцію, найтонші волокна володіють теплоізолюючою здатністю. Утеплювач легкий у використанні, речі можуть піддаватися як звичайному, так і хімічному очищенню, зносостійкий, не створює зайвого об'єму і дозволяє надавати прилягаючі силуети теплому зимовому одягу.

Технологія виробництва мікроволокон утеплювача Тінсулейт була розроблена в 1960-х роках, тоді ж відбулися лабораторні дослідження. У 70-х Тінсулейт використовувався у виробництві одягу для лижників. З 2000-х він зайняв лідируючі позиції в індустрії професійного та повсякденного одягу.

Складається утеплювач на 65% з поліолефінового і на 35% з поліефірного волокна. Теплоізолюючі волокна працюють за простим принципом - діаметр волокон від 2 до 10 мікрон. Навколо кожного волокна знаходиться шар повітря, він і буде зігрівати Вас в найсуворіших погодних умовах. Волокна мають порожнисту структуру, за рахунок чого Тінсулейт здатний зберегти необхідну кількість тепла навіть при намоканні.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами