Куртка зимова M-Tac ALPHA GEN.IV PRO MM14, піксель, 2XL/R

Код:  367040430

Куртка зимова M-Tac ALPHA GEN.IV PRO MM14, піксель, 2XL/R

Код:  367040430

Розмір: 2XL

Колір: Піксель

Немає в наявності

8 060

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

M-Tac куртка зимова Alpha Gen.IV поєднує в собі зручність, практичність та зносостійкість. Відмінно підійде для повсякденного використання та забезпечить температуру комфорту до -20 . Модель виготовлена ​​з водовідштовхувальної мембранної тканини 10000х8000 з нейлоновою кулею, а легка підкладка з поліаміду робить куртку максимально зручною та практичною.

Куртка утеплена інноваційним австрійським наповнювачем G-Loft щільністю 150г/м2. Даний матеріал має високі теплоізоляційні властивості та легко випаровує вологу при намоканні. Також він органічно поєднує в собі м'якість пуху та міцність синтетичного волокна. Теплий, легкий та водонепроникний утеплювач. Навіть у екстремальних вологих та холодних погодних умовах. Відповідає всім високим стандартам. Завдяки "ефекту запам'ятовування", мікроволокна автоматично повертаються до їх первісних унікальних форм, забезпечуючи теплом, навіть після багаторазового прання та використання Утеплювач G-LOFT гарантує оптимальну теплову ізоляцію та регулювання тепла.

Завдяки сучасним матеріалам та прогресивній конструкції, куртка абсолютно не сковує рухів і дозволяє раціонально розмістити всі необхідні речі в зручно розташованих карманах. Для додаткового комфорту бічні кармани утеплені флісом. Дизайнери бренду додали велкропанелі для кріплення ідентифікаторів та патчів. Куртка обладнана незнімним утепленим капюшоном, що регулюється за об'ємом та висотою. Манжети із вбудованою резинкою добре прилягають і не пропускають холодного повітря. Низ куртки регулюється за об'ємом за допомогою вшитого еластичного шнура з фіксатором.

Зони регулювання капюшона і низу куртки з внутрішньої сторони посилені вставками з Cordura. Завдяки своїм унікальним якостям Cordura широко застосовується у тактовному спорядженні військових, сил правопорядку та спеціального призначення. В основному - це матеріали з лінійною щільністю 1000d та 500d. Лінійна щільність - це співвідношення маси нитки матерії та її тривалості. Вимірюється у Деньі (denier). Ця одиниця виміру в цілому застосовується для нейлонових виробів. Відповідно, чим вищий цей показник, тим щільніша і важча тканина. Фізико-технічні характеристики CORDURA 1000D дуже високі, розривне навантаження становить близько 3000 Н, що роздирає навантаження близько 150 Н. Стійкість до стирання більше 50000 циклів. Використовується для одягу, чохлів, підсумків. Вироби, пошиті з матеріалів CORDURA безсумнівно пройдуть випробування часом та відстанню.

Наповнювач: G-Loft 150 г/м2           

Мембрана: 10000/8000

Температура комфорту: - 20 ° C

Фурнітура: YKK

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами