Приціл коліматорний Vortex Crossfire Red Dot (CF-RD2)

Приціл коліматорний Vortex Crossfire Red Dot (CF-RD2)

Продавець:Over Store

4.5/5  ( 123 оцінок )

9 160

Немає в наявності

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Опис Vortex Crossfire Red Dot (CF-RD2):

Надлегкий, ультракомпактний, неймовірно міцний і атмосферозахист, що дозволяє прицілитися в одну мить, - все це лише загальні, але дуже важливі характеристики коліматорного прицілу Vortex Crossfire 2 MOA (Weaver/Picatinny). Діаметр прицільної точки становить всього 2 MOA, що дуже зручно для стрільби на короткі дистанції. Водночас вона має 11 рівнів яскравості, яких цілком достатньо, щоб задіяти приціл для стрільби на більш далеких відстанях у денну та вечірню годину доби. У комплекті присутні дві кріпильні монтування різної висоти на планки Weaver/Picatinny, що дозволяє підняти на новий рівень прицільні характеристики не тільки пістолета, але і гладкоствольної рушниці або автоматичної винтівки.

Особливість:

Багатошарова оптика-покриття антивідблиску на поверхні лінзі дозволяє отримати яскраве зображення.
Ударостійкість-ударостійка конструкція.

Необмежена відстань від очей-незалежно від того, як далеко ви відведете очей від коліматора, ви будете швидко і точно відстежувати шкірну мету.

Waterproof-означає, що приціл герметизований ущільнювальними о-кільцями та захищений від проникнення вологи за міжнародним класом IPX7. Занурення в рідину протягом 30 хвилин на глибину 1 метр не завдати приладу найменшого збитку і не вплине на його функціональність. Такої оптиці ніякі погодні умови не страшні.

Fogproof-означає, що корпус зсередини заповнений інертним газом, що виключає конденсацію вологи на внутрішніх поверхнях при перепаді температур. Як наслідок, оптика не пітні зсередини, а також не виникає корозія матеріалів під впливом вологи. Прилад продувається інертним газом, внаслідок чого повітря витісняється в даному випадку азотом, який не містить у своєму складі парів води та не конденсується на внутрішніх поверхнях оптики.

Характеристики

Додаткові характеристики
  • 147 г
Гарантія
  • 12 місяців
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами