Чоловічі черевики тактичні військові M-Tac Thinsulate Black зимові протиковзкі, берці чорні армійські

Чоловічі черевики тактичні військові M-Tac Thinsulate Black зимові протиковзкі, берці чорні армійські

Розмір: 45

Продавець:ArsMil

4.4/5  ( 336 оцінок )

3 439

Немає в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Чоловічі черевики тактичні військові M-Tac Thinsulate Black зимові протиковзкі, берці чорні армійські Thinsulate Black

M-Tac черевики тактичні зимові Thinsulate призначені для екстремально холодних умов. Інноваційний утеплювач і водовідштовхувальна поверхня черевиків дають можливість не мерзнути навіть у снігу. Тому черевики чудово підійдуть як для холодної міської зими, так і для зимової риболовлі, походу по засніженій місцевості.

 

 

 

 

 

 

 

Верх черевиків – комбінований. Верхня частина виконана з поліестеру. Зона п'яти та шкарпетки - з натуральної шкіри. Що значно продовжує термін служби виробу. Крім того, таке посилення захищає ноги від травм.

 

 

 

 

 

 

Підошва виконана з щільної гуми з високим протиковзним протектором, тому вона відмінно підходить як для ходьби асфальтом, так і для пересіченої місцевості, у тому числі під час негоди. Дана модель термоботінок має систему швидкісного шнурівки, що забезпечує зручність використання.

 

 

 

 

 

 

 

 

Язичок із кордури посилений вставкою зі шкіри. На вставці вшитий логотип бренду з ПВХ. Сам язичок дуже щільний, він прострочений на 2/3 висоти виробу.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Інноваційний матеріал Thinsulate щільністю 200 гр. від виробника 3М - це унікальний утеплювач, який складається з мікроскопічних волокон у сотні разів тонше за людське волосся. Це необтяжує виріб і має високу опірність до стиснення. В умовах екстремально низьких температур взуття, оснащене утеплювачем Thinsulate, буде незамінним. Перевага даного матеріалу полягає також у тому, що він має вентиляційні властивості. Нога дихає, при цьому теплозберігаючі показники залишаються незмінно високими.

 

 

 

 

 

Модель тактичних зимових черевиків Thinsulate від бренду M-TAC – це функціональне взуття із технологічних матеріалів. Вона буде незамінна холодною, сніговою зимою, де б Ви не знаходилися: у місті, у поході, на рибалці. У цих черевиках Вам не страшно навіть промочити ноги (хоча з водовідштовхувальним верхом потрібно дуже постаратися, щоб це зробити) - Thinsulate забезпечить ногам комфортний мікроклімат у будь-яку погоду і не дасть замерзнути навіть намоклим ногам.

Характеристики

Розмір
Сезон
Мембрана
Колір
Матеріал верху
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами