Одне лямковий рюкзак, сумка, чорна R-454

Одне лямковий рюкзак, сумка, чорна R-454

Продавець:Usmishka

4.8/5  ( 321 оцінок )

738

Є в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Одне лямковий рюкзак, сумка, чорна

Колір: Чорний
Розмір: 37x20x15 см, 11,1 л br>


Обов'язковим елементом армійського екіпіровки вважається армійський рюкзак. Він призначений для перенесення і збереження всіх речей, які можуть стати в нагоді на завданні або в польових умовах, а через особливості роботи службовців повинен гарантувати максимальну свободу рухів і не обтяжувати руки. Але у сьогоднішньому світі армійський рюкзак купити воліють не тільки військові, але фанати екстремального туризму. Деякі моделі завдяки стильному зовнішньому вигляду і компактності сподобалися і звичайним городянам, які віддають перевагу у щоденному житті стиль мілітарі. В магазині ви зможете придбати армійські тактичні рюкзаки різних конструкцій і дизайнів. Вони оснащені безліччю відділень, тому їх вміст постійно буде в порядку – кожну річ ви вільно знайдете в потрібний момент саме в тому відділі, куди її поклали. Рюкзак рейдовий армійський стане незамінним аксесуаром в подорожі або туристичної подорожі. Всі моделі зроблені з сверхтехнологічних водонепроникних матеріалів, тому схоронність багажу гарантована навіть після потрапляння під дощ. Крім того, шведський військовий рюкзак має універсальні зовнішні ремені для кріплення додаткового багажу. З їх допомогою гарантується ще більша місткість і практичність. Завдяки тому, що придбати шведський армійський рюкзак в нашому магазині можна цілком недорого, таке придбання виправдовує себе на всі 100%. При будь-яких життєвих і погодних умовах з ним ви будете переконані, що всі необхідні речі під рукою і надійно захищені від промокання. Рюкзак військовий армійський вважається одним з найнадійніших, багатофункціональних і довговічних аксесуарів, тому сміливо купуйте його собі або на подарунок комусь близькому.

Незалежно від того, чи збираєтеся Ви в нетривалу спокійну пішу прогулянку або плануєте виснажлива, повне пригод подорож, вибір правильного тактичного рюкзака може максимально збільшити і оптимізувати простір для зберігання Ваших речей і забезпечити комфорт в самих складних умовах.
Тактичні рюкзаки підходять для піших походів на далекі відстані, використання в правоохоронних органах, військового розгортання та інших високоактивних операцій. Тактичні рюкзаки обладнані кишенями для пляшок з водою, зовнішніми пасками і кріпленнями для допоміжного спорядження. В рюкзаках передбачені спеціальні захищені кишені для зберігання електроніки.
Для изготовления тактических рюкзаков используются современные структурированные водоотталкивающие материалы, позволяющие эксплуатировать эти модели даже в самых неблагоприятных условиях в течение длительного времени. Эргономичные плечевые лямки в совокупности с идеально продуманной формой рюкзака, а также компрессионными ремнями позволят Вам дольше не чувствовать усталости в пути, даже при переноске вещей и оборудования достаточно большого веса.



Характеристики
Материал: 100% полиэстер плотностью 600D;
Спинка с уплотнением;
Широкие регулируемые по длине лямки;
Блискавка основного відділення захищена клапаном;
Верхня ручка для перенесення;
Унікальний дизайн;
Використані високоякісні матеріали;
Добре вентильована спинка;
Водовідштовхувальний матеріал;
Розумне розподілу ваги;
Одне велике відділення, закривається застібкою-блискавкою;

Характеристики

Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами