Питання покупців про Військовий глушник Титан FS-T223, калібр 5.56мм (.223 Rem NATO)

Код:  373159926
Цікавить додаткова інформація?
    Питання про товар у інших продавців
  • анатолий поторока
    Відгук від покупця. Продавець: FS-PBS

    цей глушник можливо розібрати та почистити.
    якщо так, то як?

    • Продавець FS-PBS

      Добрый день. Ми виготовляємо глушники згідно військового стандарту. По військовому стандарту всі саундмодератори (глушники) призначені під бойові навантаження, повинні бути виключно монолітні конструкції. Високий тиск, вібрація, температура впливають на різьбові зʼєднання, тим самим зʼявляється люфт на в містах зʼєднань. Люфт в свою чергу впливає на геометрію конструкції глушника, соостність отворів. При порушенні геометрії соостністі отворів, куля починає чипляти стінки отворів, змінює траєкторію, пошкоджує глушник. Така ситуація може бути небезпечною для воїна.
      Стосовно догляду за глушником. всі умови позначені в інструкції до глушника (йде в комплекті). Якщо коротко і на словах - закриваєте один із отворів, в інший наливаєте бензин, керосин, миючу рилину для зброї і т.п., колошматите по сторонам, виливаєте. і так бажано робити через кожні 300 пострілів.

  • Євген Наливайко
    Продавець: FS-PBS

    Добрий час доби! Є на глушник сертифікаційні документи?

    • Продавець FS-PBS

      Вітаємо. вся продукція нашого виробництва виготовляється згідно ТУ технічних умов ТУ У25.4-37991901-001:2017. Ця інформація вказана в інструкції яка йде в комплекті з ПБС.

 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image