Передня ручка DLG Tactical (0203)

Код:  373706205

Передня ручка DLG Tactical (0203)

Код:  373706205

Немає в наявності

1 276

676

  • 676 за 1 шт  / 676 за 1 шт

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тактична передня рукоятка - упор на цівку DLG Tactical DLG-159 встановлюється на планки Picatinny 1913 MIL-STD. Розроблена для покращення контролю та керованості зброї. Вирізняється високою міцністю та мінімалістичним дизайном.

Тонкий профіль та невеликі розміри зі скошеними кутами перешкоджають зачепам за амуніцію та навколишні предмети. Комфортно лежить у долоні завдяки протиковзному малюнку поверхні. Потовщена форма в центрі робить хват зручнішим і впевненішим.

Упор на цівці обладнаний двома припливами: малий – під вказівний палець; великий - під мізинець та ребро долоні.
У задній частині знаходиться роз'єм для швидкознімних антабок QD. Конструкція передбачає можливість повороту антабки на 360 градусів, що перешкоджає перекручуванню ременя.
Фіксується шестигранним гвинтом, який не тільки затискає виріб на планці, але і служить стопором при активному використанні, не даючи зрушуватися рукоятці.

Використовується як Пістолетна ручка на ак-47, ручка перенесення вогню ак, ручка перенесення вогню, ручка пістолетна ак, рукоятка, рукоятка пістолетна, ручка перенесення вогню на ак, ручка перенесення вогню на ак47, ручка перенесення вогню на ак74, ручка перенесення вогню на акм, передня рукоятка, Передня рукоятка зброї, Передня рукоять, Тактична рукоятка, Рукоятка передня, Рукоятки перенесення вогню, Тактична ручка передня з упором, Ручка перенесення вогню для зброї.

Характеристики

Колір
  • Чорний
Додаткові характеристики
  • Передняя рукоятка DLG Tactical Передняя рукоятка оружия Тактическая рукоятка передняя с упором Ручка АК (0203)
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами