Коліматорний приціл Vortex Spitfire HD Gen II 3-х з регулюванням яскравості та підсвічуванням (0903)

Коліматорний приціл Vortex Spitfire HD Gen II 3-х з регулюванням яскравості та підсвічуванням (0903)

Продавець:Good Pharma

4/5  ( 33 оцінок )

22 200

19 400

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Коліматорний приціл Vortex Spitfire HD Gen II 3-х

Призматичні приціли Vortex SpitFire призначені спеціально для використання з карабінами на AR-платформі. Чудове зображення і відсутність паралаксу дозволяють стрілку легко виявити і утримувати ціль, а конструкція призми і витравлена сітка вирішують проблеми спотворення для користувачів, які страждають на астигматизм.

У новій компактній моделі SPITFIRE™ HD GEN II оптична система HD оптимізована для забезпечення виняткового дозволу, зменшення хроматичних аберацій, чудової різкості по всьому полю зору і високого показника світлопропускання.

Особливості Коліматорного оптичного прицілу Vortex Spitfire HD Gen II 3-х

Регулювання яскравості підсвічування прицільної точки має 12 рівнів, два з яких призначені для роботи з приладами нічного бачення.

Прицільна сітка AR-BDC4 розроблена для максимально ефективного використання патрона 5.56 з карабінами на платформі AR, забезпечуючи як швидке виявлення мети, так і шкалу для внесення поправок по горизонталі на дистанції до 594 метрів.

Водонепроникні кільця ущільнювачів перешкоджають проникненню вологи, пилу і сміття всередину приладу, забезпечуючи його надійну роботу в будь-яких умовах. Заповнення азотом запобігає внутрішньому запотіванню лінз при перепадах температур.

Матово-чорне анодоване покриття корпусу має антивідблиск ефект і гарантує корозієстійкість і зносостійкість виробу.

Є можливість встановлення прицілу на низький (ВН – 27 мм) та високий (ВН – 40 мм) райзер.

Використовується як Оптичний приціл для автоматів, Оптичний приціл для карабіна, Оптичний приціл для рушниці, приціл коліматора для зброї, приціл коліматора для автомата, приціл коліматора для рушниці, приціл коліматора для автомата Калашникова, приціл коліматора для АК, Тактичний приціл коліматора, Тактичний військовий приціл, Тактичний приціл для зброї, армійський приціл коліматора, коліматорний приціл для полювання, оптика для полювання, оптика для зброї, оптика сумісна з АК, оптика сумісна з автоматом Калашникова, тактична оптика для зброї, оптичний коліматор для автомата, коліматорний приціл для стрільби, приціл з точним регулюванням, Оптичний приціл для спортивної стрільби, приціл для полювання, рушничний приціл коліматора, приціл для рушниці, приціл для зброї.

Характеристики

Матеріал корпусу
  • Алюмінієвий сплав
Додаткові характеристики
  • Коллиматорный прицел Vortex Spitfire HD Gen II 3-х с регулировкой яркости и подсветкой (0903)
Колір
  • Чорний
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами