Приклад MAGPUL для AR 15 М 4 АР 15 (0804)

Код:  373706403

Приклад MAGPUL для AR 15 М 4 АР 15 (0804)

Код:  373706403

Немає в наявності

7 660

6 360

  • 6 360 за 1 шт  / 6 360 за 1 шт

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Magpul ACS (Adaptable Carbine/Storage) – телескопічний приклад для карабінів створених на основі AR15/M4. ПІДХОДИТЬ ТІЛЬКИ ДЛЯ ТРУБОК СТАНДАРТУ Commercial-Spec.

Приклад оснащений двома водонепроникними відділеннями для зберігання батарейок та відділенням для зберігання різного дріб'язку.

Так само як і приклади серії CTR®, ця модель має обтічний А-подібний дизайн, який вкрай зручний для «знижки» та надійно захищає важіль складання від ненавмисного натискання.

Надійна додаткова система фіксації не дозволяє прикладу коливатися та забезпечує стабільність зброї під час стрільби, на прикладі є місце для встановлення швидкознімної антабки QD, як з правого, так і з лівого боку. Стандартний ковзний потиличник товщиною 7,6 мм дозволяє легко оперувати зброєю і уникати зачепів навіть у бронежилеті або повному військовому обмундируванні.

-Особливості:

-Підходить для трубок стандарту Commercial-Spec

-Два водонепроникні відсіки для батарейок розташовані по обидва боки прикладу, закриватися щільними гумовими заглушками, які можна зняти без використання інструментів (кожне відділення вміщує 3 батареї CR123A lithium або 2 AA)

-Легкодоступний відсік для зберігання різного дріб'язку розташований у задній частині прикладу.

-Спеціальний фіксуючий механізм мінімізує коливання прикладу, збільшуючи точність швидкої серії пострілів та прицільної стрільби на далекі відстані.

-Похилий щока не збільшує габарити зброї і дозволяє вести стрілянину з максимальним комфортом

-Пружина, що фіксує приклад, зроблена з хромокремнистої сталі, що значно продовжує термін служби пристрою.

-Є місце для встановлення швидкознімних антабок типу QD (ліворуч або праворуч), для звичайних ременів шириною 1 дюйм (25,4 мм).

Використовується як Приклад на ак-47, Приклад ак 47, тактичний приклад, приклад, приклад ак, приклад складний, Складаний приклад ак 74, Приклади на АК, телескопічний приклад, приклад ак 74, складний приклад, складний приклад ак 74, обвіс на ак, обвіс на ак 74, тюнінг на ак, тюнінг на сайгу, обвіс на сайгу, приклад на ар 15, приклад на ar 15, приклад на ар15, Тюнінг AR-15 10, тюнінг на ар 15, Снайперський приклад, приклад на ар, приклад на м4, приклад на м16, приклад fab defense, Приклад fab defense m4, приклад м 16.

Характеристики

Матеріал
  • Полімер
Колір
  • Чорний
Додаткові характеристики
  • Приклад MAGPUL Приклад для AR 15 М 4 АР 15 приклад на АР 15 Снайперский приклад Обвес на ар 15 м 4 (0804)
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами