Відгуки покупців про Тактична набедрена сумка, підсумок на стегно з MOLLE Койот

Код:  373829433
Залиште свій відгук про цей товар
  • Олексій Заїка
    Відгук від покупця. Продавець: Javelin GroUp

    Ніколи, не пишу коментарях, але тут все класно, і військові які сюди зайдуть, хочу щоб вони прочитали, і знайшли кращого продавця, чім цей. Я військовий, вибирав цю сумку, бо сподобалась. Продавець у вайбер, сразу прислав повідомлення, що мій заказ комплектується. Все було добре, але. Я міняю свою дислокацію, а мій заказ, ще був в обработсі, я зв'язався з продавцем, чи прийде моя супер сумка до єной дати, мені побобіцяли що ми вже завтра вітправим може і сьогодні. І тут пішло, посилка прийшла через неділю, я замовляв кольору койот, пройшов і кольору койот і мультикам, і явно не то що на картині, що сказати про качество то на 1 з мінусом. Я звісно забрав, і буду носити з гордістю що мені приходиться захищати таких чудових "людей", можливо треба посперечатися, але в мене нема ні часу ні бажання, розмовляти з цими чудовими "людьми"

    Переваги:
    Життя бентежне, ми повинні вчитися на своїх помилках.
    Недоліки:
    Дуже чудові продавці, я з ними дуже хотів побачитись і подякувати, за мою чудово сумку койот.
    • Продавець Javelin GroUp

      Ваш відгук повністю справедливий і обґрунтований. Ми признаємо свої помилки в комунікації та виконанні зобов'язань. Дуже раді, що ми змогли вирішити питання, пов'язане з вашим замовленням, і Ви змінили свою думку про наш магазин.

      Ми розуміємо, як важливо для наших клієнтів мати добре якісний продукт, належну комунікацію та виконання зобов'язань. Ми вживемо всіх необхідних заходів, щоб в подібних ситуаціях ми не повторювали подібні помилки. Ваш відгук допомагає нам вдосконалюватися і покращувати якість наших послуг.

      Ми дуже цінуємо вашу думку і довіру.

 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image