Ніж Grand Way 6293 PAC

Код:  374827113

Ніж Grand Way 6293 PAC

Код:  374827113

Немає в наявності

306

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

В агресивно-стильному дизайні ножа 6293 від Grand Way читаються посилання до італійських стилетів середини ХХ століття. Цілому сімейству ножів, оспіваному голлівудським кінематографом.

Найважливіша і найпомітніша частина загального образу цього складаного ножа – його меч. Він виражений стилеподібний, з фальшлезом, що досягає середини спинки клинка. Відповідно, коле і протикає цей ніж досить добре. Втім, щоб нарізати щось, він теж пригодиться. Все-таки, довжина леза – цілих 100 мм.

Сталь клинка - нержавіюча 420-та. Добре відома своєю чудовою стійкістю до корозії та в'язкістю (що для колючого клинка зовсім не зайве, більше в'язкість – менше шансів зламати). Та й точиться ця сталь вкрай легко. Клинок витягується з довгої, стильної скелетоподібної рукояті за допомогою натиску на один з «плавників», що знаходяться на його п'яті, утворюють, до всього іншого, якесь подібність міні гарди. Або, як якусь альтернативу, можна використовувати для цієї мети, значний закріплений на одній зі сторін клинка шпенек.

Замок, що фіксує клинок у робочому положенні, виконаний за схемою liner lock, простою, випробуваною та надійною.

Кліпса, розташована на рукояті ножа, допомагає закріпити його на поясі або кишені і, в цілому, доповнює та завершує образ цього оригінального, але разом з тим простого та недорогого клинка.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».