Рюкзак 15 літрів Deployment bag 6 MIL-TEC Olive 14039001

Рюкзак 15 літрів Deployment bag 6 MIL-TEC Olive 14039001

Продавець:Shopsherif

4.2/5  ( 30 оцінок )

2 180

1 740

Немає в наявності

1

Гарантія. 6 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Міський рюкзак Deployment bag 6 Olive: загальна інформація

Бренд: MIL-TEC

Модель: рюкзак у ретростилі ВПС США

Об'єм: 15 л

Розміри: 44 см × 30 см × 12 см

Лицьова сторона: нейлон

Підкладкова частина: поліестер

Колір: оливковий, є

Застібки: метал

Вага: 630 г

Країна бренду: Німеччина

MIL-TEC 14039001 рюкзак Deployment bag 6 – особливості моделі

Гарний рюкзачок, виготовлений на зразок американської парашутної сумки 50-60 років. Позиціонується як міський та туристичний. Чудово підійде для студентів та школярів. Помаранчевий принт на оливковому фоні, візуально виділені шви, великий металевий карабін та великі блискавки, також виготовлені з металу, – всі ці деталі підкреслюють оригінальність виробу. Та що вже казати, рюкзак справді виглядає круто!

На вигляд рюкзак компактний, але здатний вмістити багато речей. Багато кишень дозволяють розмістити їх у швидкому доступі. Основне відділення закривається на двосторонню блискавку, оснащене внутрішньою кишенею, розташованою вздовж усієї стінки. Зовні передбачені 2 кишені: велика фронтальна на блискавці та маленька бічна на шнурку та липучці, яка ідеально підходить для мобільного телефону. Є й потайні кишені біля рюкзака. Один Ви знайдете вгорі, потягнувши за помаранчевий ремінець карабіна. Вхід у другий відсік розташований ліворуч – по вертикалі.

Рюкзак зручний у повсякденному носінні, оскільки якісно пошитий. Плечові ремені зроблені м'якими, з можливістю регулювання їхньої довжини. Зверху пришита із стропи вантажна ручка. Усі елементи підвісної системи надійно закріплені. Рюкзак міцний, стійкий до зношування. В його основі сучасні матеріали, які добре відштовхують пил та бруд, не дубіють на морозі та не псуються під впливом ультрафіолету. Металева фурнітура, на відміну від пластикової, не схильна швидко ламатися. Прошивка – на висоті, акуратна. За відгуками, навіть після кількох років інтенсивної експлуатації рюкзак зберігає свою функціональність, і його зовнішній вигляд не змінюється.

Характеристики

Об'єм, л
Колір
Система кріплення спорядження
  • Без розвантажувальної системи
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами