Рюкзак тактичний 36 літрів MIL-TEC Assault Multicam 14002249

Рюкзак тактичний 36 літрів MIL-TEC Assault Multicam 14002249

Продавець:Shopsherif

4.2/5  ( 30 оцінок )

2 200

Немає в наявності

Гарантія. 6 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Якщо ви захоплюєтеся тактичними іграми або берете участь у бойових операціях, вам просто необхідний рюкзак MIL-TEC MULTICAM на 36 л. У магазині Шериф багатий асортимент товарів за доступними цінами.

1.Основна інформація про штурмовий рюкзак MULTICAM 36 л

До похідних умов потрібно заздалегідь приготуватися та обрати собі рюкзак. Надалі це вам допоможе правильно розподілити необхідні речі, адже його об'єм становить 36 л, а розміри – 51 х 29 х 28 см. Тому можна сказати, що він дуже місткий.

У пошитті задіяні лише найкращі матеріали (поліестер із пвх), які призначені для великих навантажень та різних погодних умов.

На штурмовому рюкзаку є велика кількість фурнітури гарної якості, що забезпечує довговічність при використанні. Основне відділення розкривається на 1/3 обсягу, це означає, що без проблем можна дістати все необхідне з самого дна рюкзака. Також у ньому є внутрішня кишеня на блискавці для документів та цінних речей.

На передній частині рюкзака знаходяться дві кишені різних розмірів: вгорі менша для найпотрібніших речей (окулярів, телефону) і більша під ним (для записника, географічної карти тощо). Там розташовуються ряди строп для додаткового спорядження.

На спинці рюкзака знаходиться відділення з стінками ущільненими, які створять для спини зручність. До нього можна помістити планшет, органайзер або гідратор.

Спеціальна спинка-демпфер має обтічну форму і щільно прилягає до тіла. Покриття із сітки запобігає скупченню вологи та пропускає повітря.

Плечові лямки та поясний ремінь зроблені з м'якого матеріалу і легко регулюються за обсягом. З їх допомогою вага рівномірно розподіляється на спину та плечі, при цьому не відчувається дискомфорт у хребті. У районі пояса можна побачити фіксатор, у разі потреби він легко розстібається.

Бічні частини рюкзака оснащені додатковими ременями на карабінах, вони потрібні для транспортування спорядження: спальника та каремата. Дрібниці типу компасу та ліхтарика можна прикріпити на D-подібні кільця та нейлонові петлі Molle.

Всі блискавки від фірми YKK відрізняються надійністю та довговічністю, спеціально сконструйовані для легкого маніпулювання ними в рукавичках.

Забарвлення MULTICAM ідеально підходить для будь-якої місцевості та клімату: як для лісу, так і для пустелі.

Характеристики

Об'єм, л
Система кріплення спорядження
  • База для модульної системи (Molle)
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами