Рюкзак тактичний 20 літрів LazerCut Multicam MIL-TEC 14002649

Рюкзак тактичний 20 літрів LazerCut Multicam MIL-TEC 14002649

Продавець:Shopsherif

4.2/5  ( 30 оцінок )

1 370

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Рюкзак штурмовий 20 літрів LazerCut Multicam MIL-TEC 14002649

Знайомтесь - штурмовий рюкзак ЛазерКат Мультикам 20 л від компанії МІЛ-ТЕК. Функціональність, легкість і зручність цієї моделі підкорять найвибагливішого користувача. Рюкзак бездоганний для бойових завдань, гарний для туризму, полювання та риболовлі. Сумніваєтесь? Спробуйте та переконайтесь самі!

-

Важливі деталі про рюкзак штурмовий MIL-TEC LazerCut Multicam 20 л

Країна-виробник: Німеччина

Модель: US ASSAULT PACK SM LASER CUT / репліка рюкзака армії США

Об'єм: 20 літрів

Матеріал-основа: 100% поліестер, ПВХ-покриття

Підкладкова тканина: 100% поліестер

Ущільнювач спинки: піна ЕВА (щільність 260 або 550 г/кв. м)

Колір: MULTITARN® (мультикам) / є чорний варіант

Габарити: 42 х 20 х 25 см

Вага: 1,1 кг

-

7 причин для покупки штурмового рюкзака LazerCut Multicam 20 л від торгової марки MIL-TEC

Місткість. Виріб має два відділення з великою кількістю внутрішніх кишень (сітчастих та на блискавці) і дві великі накладні кишені на фронтальній частині. В одному з них розташований зручний органайзер, де можна розкласти канцелярське приладдя та ін. негабаритні предмети.

Хочете захопити із собою у похід половину будинку? Зробити це легко з місткою сумкою-рюкзаком на колесах від МІЛ-ТЕК.

Система додаткового кріплення LazerCut. Фронтальна та бічна частини виробу покриті стропами, прорізаними у тканині за допомогою лазера. Їх функція та ж, як і в осередків МОЛЛЕ, – прискорена фіксація необхідного навісного спорядження. Тут можна розмістити підсумки зброї, медикаментів, рятувальний інвентар. Вони ідеально рівні та стійкі до розривів.

Захист від вологи. Для пошиття рюкзака був використаний синтетичний матеріал, оброблений водостійким просоченням. Вона перешкоджає попаданню вологи та бруду всередину виробу. Блискавки також міцно пришиті, а зубці добре зчеплені – зайва рідина не просочиться.

Гарна спинка. Тильна сторона рюкзака щільна із демпферним шаром. Завдяки рельєфній оббивці вона одночасно добре вентилюється та щільно прилягає. Пориста структура зовнішнього шару спинки не дає запаритися, добре вбирає піт. Лямки рюкзака шириною 5 см ущільнені спеціальною піною, яка перешкоджає передавлюванню плечей.

Правильне розподілення ваги. Щільний поясний ремінь добре облягає талію, регулюється по довжині. Його користь полягає в тому, що він розвантажує плечі та хребет, переносячи близько половини ваги на стегнову кістку. Фіксується пояс швидкороз'ємним фастексом.

Продумані деталі. Бігунки на блискавках подвійні, подовжені, тому рюкзак зручно відкривати та закривати навіть у рукавичках. Для перенесення та зручного підняття рюкзака передбачена міцна вантажна ручка. Фастекси та трищілинки виконані з удароміцного пластику. Вони здатні витримати великі навантаження, захищені від сколів та подряпин. Стропи з боків рюкзака допоможуть скоротити рюкзак обсягом, коли він заповнений в повному обсязі. Вони ж дозволять підвісити згорнуту куртку або інше спорядження. Кріпильні петлі є і на днищі рюкзака.

Можливість розміщення гідратора. Уздовж спини розташований плоский відсік на липучці, в якому поміститься питна система. Трубка для пиття виводиться назовні, де фіксується на плечовій лямці, оснащеній D-кільцем.

Характеристики

Об'єм, л
Система кріплення спорядження
  • База для модульної системи (Molle)
Матеріал
  • Поліестер
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами