Рюкзак тактичний штурмовий 20 літрів MIL-TEC OLIVE 14002001

13 відгуків Код:  376153959

Рюкзак тактичний штурмовий 20 літрів MIL-TEC OLIVE 14002001

13 відгуків Код:  376153959

Продавець:Shopsherif

4.2/5  ( 30 оцінок )

1 850

1 800

2

Гарантія. 6 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Рюкзак тактичний штурмовий малий MIL-TEC OLIVE 14002001

Розмір: 42*20*25 см

Об'єм: 20 л.

Вес 1100 гр

Матеріал: 100% поліестер з полівінілхлоридним покриттям

Тактичний рюкзак MIL-TEC прослужить вам вірну службу в польових та у звичайних цивільних умовах. Купити або замовити такий з доставкою можна у нашому магазині Шериф за доступною ціною.

Короткий огляд штурмового рюкзака MIL-TEC

Рюкзак середніх розмірів (20 л.) призначень для використання в нетривалих походах та виконання тактичних операцій. Забарвлення OLIVE виступає відмінною маскуванням у найрізноманітніших обставинах. Зшитий рюкзак із поліестеру 600D з водонепроникним ПВХ-покриттям, завдяки чому підходить для щоденного використання.

Виріб складається з чотирьох основних відділів. Найбільший розділення внутрішньою перегородкою і відкривається до самого дна, що включає в себе внутрішні сітчасті кармани. На задній стінці є інтегрований карман для плоских мов (міні-ноутбука, гідратора, планшета) з щільною демпферною спинкою. Покриття із сітчастого матеріалу щільно прилягає до вашого тіла, при цьому забезпечуючи циркуляцію повітря.

Передня сторона включає в себе 2 невеликі відсіки: зверху для дрібних предметів першої необхідності (окуляри у футлярі, ключі, компас і т.д.).

Нижній більше може помістити в собі книгу, аптечку, географічні карти, предмети особистої гігієни і т.д. Усі відділення закриваються на двосторонню зручну молнию. Зверху на рюкзаку є ручка для перенесення до рук.

Ергономічні плечові лямки шириною 5 см регулюються залежно від потрібної длини. Поясний ремінь фіксується на талії пластмасовим затискачем. Завдяки бічним нейлоновим компрессійним ремням є можливість стиснути обсяг та закріпити додатковий багаж: коврики, пончо та інше.

Система Molle розташована по всій площі виробу у вигляді строп із міцного нейлону, а також на плечових лямках присутні D-кільця, які служать для кріплення ліхтарика, фляги з водою, а також через них можна протягнути трубку гідратора.

Конструкція рюкзака надежна і практична, досить містка для свого об'єму, підійде для пішого туризму та міського екстриму. Вся фурнітура виготовлена якісно та розрахована на великі навантаження, а саме пристрій призначений для довгих років використання.

Характеристики

Об'єм, л
Колір
Система кріплення спорядження
  • База для модульної системи (Molle)
Матеріал
  • Поліестер
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 13

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки