Рюкзак тактичний Mil-Tec Assault 20 л

Рюкзак тактичний Mil-Tec Assault 20 л

Продавець:ArsMil

4.4/5  ( 336 оцінок )

2 075

Немає в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Рюкзак Mil-Tec Assault 20 літрів у зеленому кольорі OD – це ідеальне поєднання функціональності та зручності, не тільки для військових цілей та виживання, але й для повсякденного використання. Він виконаний із міцного та щільного поліестеру (600D), який захищає вміст від вологи та зносу.

Цей рюкзак має дві великі основні кишені, обладнані кишенями на блискавці та сітчастими відділеннями для зручної організації речей. Крім того, на передньому відділенні розташовані дві додаткові кишені, які також застібаються на міцні блискавки. Регульовані підтяжки з вертикальними ременями кріплення, D-подібним кільцем для кріплення додаткового обладнання і знімним ременем на стегна роблять цей рюкзак ще більш зручним у використанні.

Крім того, рюкзак оснащений м'якою підкладкою з ЕВА на тильній стороні, яка вкрита повітропроникною сіткою, забезпечуючи високий рівень комфорту. Також є компресійні ремені з боків та внизу рюкзака з композитними пряжками для зручності упаковки. Вирізані кріплення з боків дозволяють розміщувати додаткові модулі відповідно до стандарту MOLLE/PALS.

Всі ці функціональні особливості, включаючи плечові лямки з м'якою оббивкою, роблять рюкзак Mil-Tec Assault надійним та зручним компаньйоном на будь-які пригоди та завдання.


габаритні розміри
Висота 42 см
Ширина 20 см
Довжина 25 см

Характеристики

Колір
Призначення
Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами