Черевики Lowa Hunter Tibet GTX Superwarm (EU 44.5 / UK 10)

Черевики Lowa Hunter Tibet GTX Superwarm (EU 44.5 / UK 10)

Розмір: 44.5

Продавець:Freebie

4.9/5  ( 24 оцінок )

14 990

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Модель преміум класу від німецького бренду LOWA® для зими та демісезону "Lowa Hunter GTX Extreme"
Оригінал! Виробник Німеччина. Мають шар утеплювача Primaloft® 200g.


Завдяки своїм характеристикам модель черевиків ідеально підходить для полювання на великого звіра (орка ?). При проходженні пересіченої місцевості або лазні по крутих схилах, нозі забезпечена надійна підтримка.

Нубуковой верх товщиною 2.5 мм гарантує відмінну носкість, у верхній частині кісточку захищає м'який валик з матеріалу Air mesh. Там же є перфорація, яка сприяє кращій вентиляції внутрішнього простору. Черевики виготовляються вручну, кожна пара проходить суворий контроль якості.

Високі берці і 2-х зонна система шнурівки "X-LACING" відмінно підтримують гомілковостопний суглоб. На вшитому язичку є додаткова петля для його центрування. Язичок забезпечений амортизуючої накладкою, що зменшує тиск шнурівки на підйом ноги. Підкладка з мембраною GORE-TEX® виготовлена за безшовною технологією. Утеплювач Primaloft® щільністю 200 г/м2 прекрасно зігріває ногу. Хороша вентиляція забезпечується системою Climate Control, яка включає в себе вивідні канали у верхній частині берців і волокнисту структуру горизонтальної орієнтації в устілці. Крім того, устілка забезпечена металізованою фольгою, що не дає холоду проникати до стопи крізь підошву.

Фіксатор п'яти Fit Plus допомагає справлятися з крутими поверхнями. По всьому периметру моделі в нижній частині передбачений захисний рант з гумового компаунда. У шкарпетці його ширина досягає 45 мм, в області п'яти - 37 мм. Підошва моделі VIbram MultiTrek® має прекрасну зносостійкість. Протектор Vibram MULTITRACTION® середньої глибини однаково добре чіпляється як за гладкі поверхні, так і за нерівності грунту.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами