M-Tac нашивка прапор США вінтаж (80х50 мм) Black/GID

M-Tac нашивка прапор США вінтаж (80х50 мм) Black/GID

Продавець:ArsMil

4.3/5  ( 342 оцінок )

119

Немає в наявності

8

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Короткі характеристики

Нашивка прапор США від бренду М-Тас – це оригінальний моральний патч, який є ідентифікатором національної приналежності. Виготовлена з Cordura 500D з нанесенням повноколірного друку. Трохи зістарений матеріал додає певної вінтажності й робить її більш стильною. Кріпиться на одяг, кепки, сумки та рюкзаки за допомогою велкро липучки. Даний патч стане прекрасним аксесуаром і вигідно виділить Ваше спорядження.

 

Розмір:

80 х 50 мм

Матеріал:

Cordura 500D


M-TAC НАШИВКА ПРАПОР США ВІНТАЖ (80Х50 ММ) BLACK/GID


Стильний оригінальний патч у вінтажному стилі від бренду М-ТАС допоможе Вам ідентифікувати свою національну приналежність або просто додасть оригінальності Вашому рюкзаку, бейсболці або куртці.



Серед продукції, що випускається під брендом М-ТАС, великий асортимент різноманітних нашивок і патчів, які об'єднує висока якість виготовлення і використовуваних матеріалів, оригінальний дизайн і довгий термін служби. Скільки нашивок не було б у Вашій колекції – цю новинку від М-ТАС відразу ж захочеться придбати!



Подібні нашивки належать до категорії моральних або патріотичних (Morale Patches). Їх основне призначення: піднімати бойовий дух солдатів, а також висловлювати громадянську позицію та патріотичні цінності свого власника. Можуть використовуватися як в зоні бойових дій, так і в цивільному секторі.

Розміри нашивки: 8х5 см.



Матеріал виготовлення: Cordura 500D – надміцний, стійкий до стирання, вигоряння і високих навантажень.

На нашивці зображений державний прапор США.



Технологія нанесення зображення – повноколірний друк. Вона не тільки дозволяє домогтися реалістичного ефекту, а й забезпечує стійкість зображення до вигорання й осипання. Трохи «зістарений» дизайн додає вінтажності та робить нашивку більш стильною.

Зірки на прапорі вирізані лазером за технологією Laser Cut. Другий шар матеріалу, який знаходиться за прорізами, володіє світлонакопичувальним ефектом, тобто зображення буде світитися в темряві.



Таке дизайнерське рішення, безсумнівно, робить нашивку ще більш оригінальною. А також має практичну сторону – предмет, на якому закріплена нашивка, буде набагато простіше відшукати в темряві.

З тильного боку патча нашита липучка velcro, що дозволяє закріпити його в будь-якому місці, де є її зворотна сторона. Даний патч можна носити на одязі, бейсболці, рюкзаку або сумці, а також на будь-якій іншій поверхні, оснащеній Velcro платформою.



Яскрава нашивка від бренду М-Тас стане відмінним доповненням до одягу, а також додасть індивідуальності рюкзаку та іншому спорядженню. 


Характеристики

Розмір
  • onesize
Колір
  • Чорний
Країна реєстрації бренду
  • Україна
Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами