M-Tac нашивка Зграя M-CAT Кіт №4 Black

Код:  378982947

M-Tac нашивка Зграя M-CAT Кіт №4 Black

Код:  378982947

Немає в наявності

142

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Короткі характеристики

Бренд М-Тас випустив унікальний тематичний набір нашивок Зграя M-CAT.

Кіт №4 – це оригінальний моральний патч, який підкреслить Вашу індивідуальність. Войовничий і повністю заряджений в амуніцію кіт-патріот тримає хвіст пістолетом і готовий до бою.

Нашивка виготовлена ​​з Cordura 500D із нанесенням повноколірного друку. Кріпиться на одяг, сумки, рюкзаки та спорядження за допомогою велкро липучки. Кумедний кіт з українською символікою точно підніме вам настрій та допоможе продемонструвати патріотичні погляди свого власника.

Матеріал:

Cordura 500D

Розміри:

4.5 х 7 см


M-TAC НАШИВКА ЗГРАЯ M-CAT КІТ


Унікальний тематичний набір нашивок від бренду М-ТАС «Зграя М-CAT» — яскраві мультяшні патчі, в яких з використанням жартівливого дизайну відображена серйозна тема: єдність наших бійців у бойових умовах. 



Лінійка складається з 6 патчів, кожен із яких відображає певний рід занять: тут і снайпер, і прапороносець, і вогнеметник.





Оригінальний дизайн, висока якість виготовлення та глибоке смислове навантаження – ось те, що відрізняє патчі бренду М-ТАС від аналогічної продукції конкурентів. Серед великого асортименту нашивок кожен знайде собі щось до смаку. 

Серія нашивок «Зграя М-САТ» - яскраве тому підтвердження. 

Матеріал виготовлення Cordura 500D. Це надміцний матеріал, стійкий до стирання, вигоряння та високих навантажень. 



Нашивки мають рельєфну форму, що повторює контури зображеного на них кота. 



Принт виконаний за технологією повноколірного друку, що забезпечує стійкість фарб. "Мультяшний" стиль характеризується яскравістю кольорів. 



Розміри нашивок серії варіюються від 6х6 до 6,5х6,2 см, що дозволяє кріпити їх не лише на одяг, а й на головні убори та різне спорядження. 



Ця серія нашивок належить до категорії моральних (Morale Patches), покликаних підвищувати бойовий дух або заявляти про патріотичні погляди та моральні цінності власника. Такі патчі є статутними, їх носіння необов'язкове, але допустиме як у зоні бойових дій, так і у цивільному секторі.



Основа нашивки виконана з velcro, що дає можливість закріпити її на уніформі або спорядженні там, де є липучка.



Насамкінець можна сказати, що серія нашивок «Зграя М-САТ» від бренду M-TAC – це шість моральних патчів високої якості з оригінальним дизайном.
Кумедний кіт з українською символікою підніме настрій та допоможе продемонструвати патріотичні погляди свого власника. Така нашивка стане чудовим аксесуаром та підкреслить Вашу індивідуальність.


Характеристики

Країна реєстрації бренду
  • Україна
Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами